- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, Windows 10 feladatütemező...
Van egy Powershell script, ami indítás után nem sokkal lefut, a Feladatütemező indítja. Eddig ez királyul működik már elég régóta.
A zavaró a dologban, hogy megjelenik a PS ablak. Szeretném, ha teljesen némán, a háttérben működne, egyáltalán nem jelenne meg hozzá ablak.Nézelődtem a neten, volt olyan "megoldás", hogy valami windowstyle hidden meg hasonlók, de egyik se működött. Az olyan baromságokkal meg, hogy csinálj egy VBScriptet, ami meghívja a szomszédodnak a nagynénjének a kutyájának a scriptjét, na ezeket hanyagoltam, hagyjuk már.
Szóval adott a kérdés: mindenféle workaround baromságok nélkül (ami a fenti is), akár Fealdatütemező, akár Powershell beállítás létezik-e, hogy a háttérben fusson, abszolút ablakmentesen?
Nem gondolnám, hogy ez egy megugorhatatlan feladat, bárki részéről is, így bízom benne, hogy csak én nem látom a fától az erdőt....Ugyanitt, apró kiegészítő kérdés, de egyáltalán nem olyan fajsúlyos, mint a fenti: a Windows 10 eredeti Powershellje, nem is tudom, talán 5.0 (megnéztem, 5.1), megmaradt a 7.0 installálása után. Valami megoldás rá, hogy a 7.0 teljesen átvegye a helyét és ne maradjon fenn két verzió? Természetesen úgy, hogy ha lekerül az 5.0, akkor ami PS-t igényel, ne higgye azt, hogy nincs. Most pl. a "powershell" commandra a régi, kék hátterű jön elő, "pwsh"-ra pedig az új, fekete.
-
Keem1
veterán
Srácok, lehet a Windows Store-ból feldobni úgy appokat, hogy ne lokálisan, az adott userhez, hanem az összeshez települjön?
A cél az, hogy egy feldobott app másik userrel is elérhető legyen, ÉS ne kelljen nála is telepíteni. Felrakhatnám mindkét usernél is, de egyrészt szerintem baromság kétszer telepíteni ugyanazt ugyanarra a gépre, másrészt tök feleslegesen pazarolja a laptop így is szűkös SSD tárterületét. Természetesen a beállítások profilonként eltérnének.Ez már a színes-szagos UWP előtt is ismert fogalom volt: az installerek közös Program Files folderbe pakolták a programkódot, de a data a user profile folderben foglal helyet.
Na, ugyanez kéne, csak a Store-os appokkal. -
Keem1
veterán
válasz
Nixon18 #127301 üzenetére
Ez a kliensszoftvertől függ. A beépített Windowsos kliens tuti csatlakoztatható Powershell-el, de 3rd party szoftverrel csak akkor, ha ezt implementálták benne.
Egy példa, ha a GUI-t felkészítették erre:
Egy pszeudo példa CLI-vel, ami akár automatizálható:
valamilyenvpn.exe -profile=BalazsCeges -autoconnectA network share is géptől/Windowstól függ, de ha sima Win7/10, akkor ez relatíve egyszerű: az adott folderen/drive-on jobb klikk, tulajdonságok, megosztás. Ehhez persze előbb az egyes gépeken be kell kapcsolni a Network Discovery-t a Network and Sharing Center-ben.
Ha lokál hálón megy a megosztott folder elérése, akkor menni fog VPN-en is, de arra érdemes figyelni, hogy többnyire nem ugyanaz a VPN-es IP cím, mint a lokál. Ez persze nem feltétlenül igaz, hisz ahogy egy csomó más esetben, Windows beállítás és VPN kliens válogatja, de míg by default a belső IP-k így néznek ki: 192.168.0.xxx, addig többnyire a VPN-esek meg: 10.8.0.xxx -
Keem1
veterán
válasz
Nixon18 #127299 üzenetére
Lehet hogy én értem félre a kérdést, mert túl egyszerűnek tűnik...
Rá, persze. De ez attól függ, melyik protokollt támogatja a szerver.
Ha a régi, elavult PPTP-t, akkor inkább hagyd, de azt a Windows natívan támogatja. De ahol ilyen szerver van, azt felejtsd is el, ugyanis kb. 2 perc alatt feltörhető ez a fajta protokoll.Gyakori az OpenVPN, ehhez a megfelelő kliens kell. Nagyvállalatoknál általában direkt protokoll van vagy teljesen egyedi belső klienssel, vagy valamelyik nagy corporate megoldással (pl. Cisco AnyConnect).
-
Keem1
veterán
válasz
King Unique #127286 üzenetére
Pontosan, innen töltöttem le, előbb ezt a toolt, aztán az alapján csináltam egy pendrive-ot.
Ez egy 3 éves céges Lenovo laptop, amit már nem használok (kötelező volt cserélnem). A gép hivatalosan "tartalékos játékosként" maradhat a birtokomban. Korábban egy komplett céges telepítőcsomaggal került fel rá a Windows, meg egy csomó más szoftver is, többek között egy céges belső enrollment szoftver is. Az még a céges rendszerben aktívnak látja a ezt a gépet, csak nem volt online már 2 hete (akkor cseréltem le egy újra). A céges Windows sem kért kulcsot, és egyszerre két gép lehet a nevem alatt.
Lehet ez az utóbbi mondat a dolog nyitja: konzumer Windows, de céges kulccsal automatikusan aktiválva. -
Keem1
veterán
válasz
King Unique #127282 üzenetére
Aha, ez így világos.
Persze, sem a termékválasztó (Home, Pro, stb.) nem jelent meg, sem a termékkulcs beíró. Mindkettő elmaradt a Microsofttól letöltött ISO telepítésekor.Tehát a céges licenc...
Viszont, ez esetben, remélem, hátrányom nem fog belőle származni, mivel privátként használom (céges használatra van új gép) egyrészt nem szeretném a céges "nagytestvér szemeket", másrészt nem szeretném a céges korlátozásokat. Hisz ezért akartam privát Windowst feltenni.Nem, dehogyis baj, persze, örülök hogy aktiválódott, csak meglepődtem.
És mint fentebb írtam, azért szándékoztam én magam termékkulcsot megadni (az egyik webshopban 8 dodóért vettem két licencet is, mikor akciós volt) megadni, hogy ne legyen köze a céges rendszerhez. Ha ez így maradhat, nem lesz köze a céges rendszerhez, akkor nincs gond.
-
Keem1
veterán
Srácok, segítségeteket kérném.
A nyugdíjazott céges laptopot megkaptam magán használatra, de a corporate Windows helyett letöltöttem és pendrive-ról telepítettem egy konzumer Windows-t (of course, a telepítőben töröltem az összes partíciót az SSD-ről, a recovery és egyéb partíciókat is).Legnagyobb döbbenetemre, a privát Microsoft accountommal belépve közölte a Windows, hogy az accountomon lévő licence-t aktiválta, ez egy Windows Pro méghozzá. Persze ha szeretnék, másik verziót is használhatok megfelelő termékkulcs megadásával.
Azért meglepő, mivel nem tudok unused licence-ről ami a nevem alatt fut.Ezek vannak nekem jelenleg:
- Windows 10 Education, amit még évekkel ezelőtt aktiváltam és egy reinstall után is még továbbra is használom az asztali gépemen (semmilyen fontosabb hardverváltozás nincs a RAM-ot és az SSD-t leszámítva). Ez aktiválva van erre a gépre és használatban is van.
- Akcióban megvásárolt OEM Windows 10 Pro, de ez sose lett még aktiválva (most akartam a Lenovora amúgy), csak a termékkulcs pihen a mail fiókomban, még sehová se lett beírvaGondolom, az első nem lehet, hisz a Windows névjegyében Windows Pro van és nem Education. A Pro kulcsom megint nem lehet, hisz azt még nem aktiváltam. Vagy a webáruház, ahol vettem, a tudtomon kívül hozzárendelte volna az MS fiókomhoz?
A céges Windows lenne a gép sorozatszáma alapján? Nem tartom valószínűleg, hisz most minden korábbi korlátozás elérhető, ami régen "Managed by your organization" feirattal tiltva volt, nem is stimmel a dolog, hisz supplier a cégem volt, a logó is ott figyelt, most ilyesmi nincs, ráadásul az angol Windows volt, ez meg magyar. Ráadásul a céges Windowsban sose léptem be Microsoft fiókba, nem is lehetett volna.
Esetleg még az az ezer éve nem használt Windows 7 licence, ami még a nevemen futott? De hát azt tényleg nagyon rég használtam, és ezen a hardveren (mármint a mostani PC-m) nem is volt telepítve, ezen a gépen Windows 10-et használok az összeállítása óta.
Van valakinek ötlete, mit aktivált nekem a Windows?
-
Keem1
veterán
Srácok, hogy tudom likvidálni az Edge egyeduralmát? Default browser a Chrome, mégis ha a Windows maga akar egy weblapot behozni, azt az Edge-dzsel teszi. Pl. Winkey + gépelés, elírok valamit és nem veszem észre, enter, már jön a Bing (na meg ez is) ad Edge indításával.
Vagy ha "további infó ezen és ezen az oldalon" link egy rendszerpanelen, arra kattintva is az Edge jelenik meg.
Én egyrészt a Chrome-ot akarom, másrészt keresésnél a Google-t. Nem baj, ha ehhez Registryt kell módosítani vagy kernelt fordítani3rd party szoftver nem érdekel, ezt rendszeren belül akarom megoldani.
Türelmes, jófej ember vagyok, de nagyon rühellem, ha valamit helyettem akarnak eldönteni, legfőképp, ha egy gép. Az ilyet konkrétan nem használom többé, de sajnos a Windows--zal ezt nem tudom megtenni, pedig elég sok esetben használok Ubuntut, de teljesen likvidálni nem tudom a Wint.
-
Keem1
veterán
válasz
Dumi86 #120954 üzenetére
Mindjárt megnézem újraindítás után. Az Intel VGA drivert frissítettem, bár kétszer is rundll32 hibát dobott, hogy "nem, engedélyezett művelet: write" vagy valami ilyesmi. A többire nem talált frissebb drivert. Itt nincs wifi driver, ez desktop, nem laptop.
Most megállt 37-38%-nál, a lapozható 501 MB.
Nem mondom, hogy tuti megoldódott, mert van ilyen, 5-ből 3-szor jó, máskor meg 10-12 GB alatt nem áll meg. Egyik nap elkezdett belassulni a gép, szaggatott a böngésző, mint a fene, hát megnéztem, 14,7 GB memória volt használatban, gondolom, lapozott a gép a HDD-re, mint az állat (a lapozófájl az SSD helyett HDD-re van téve, mondván, úgyse nagyon lesz használatban... hát tessék).Ha bezárom a Chrome-ot, akkor kb. pont annyival megy lejjebb. Most 1,4 GB, általában valahol egy és két GB között szokott menni, ha bezártam, 2,2-nél több szabad ram növekedés nem volt (pl. az említett kritikus, 14,7 GB-Chrome szaggatós eset).
-
Keem1
veterán
válasz
Dumi86 #120942 üzenetére
Valami memory leak lesz, az szinte tuti. Újraindítottam a gépet, hogy majd figyelem a memória használatot, azonnal elindítottam a task managert, indítás után 13%-tól tudtam követni, semmit nem indítottam, 24%-ig ment fel, ott megállapodott.
Jött a Chome, 33%. Total Commander 34%.
Most írom ezt és várom hogy mi történik, 34-35% körül billeg (5 GB).Remélem, megtalálom a bűnöst.
Jó lenne ha megtalálnám, mert nem memóriaszivárgás miatt van 16 GB ram a gépemben, hanem mert szoftvereket tesztelek, és alkalomadtán 2-3 virtuális gép fut egyidőben.
-
Keem1
veterán
válasz
Dumi86 #120941 üzenetére
Ez még nem jutott az eszembe, de átnézem a drivereket, köszi.
A mostani Windowsok update tekintetében elkényeztettek, kézzel szerintem kb. egy évtizede nem frissítettem drivert. Nem is gondoltam, hogy ilyesmi még előjöhet. Sőt, kézzel egyet se tettem fel, mind a Windows-zal ment fel.Így nézek ki jelenleg:
-
Keem1
veterán
Srácok, azon túl, hogy a task managerben összeadom az egyes tételeket, valahogy nem lehet kiexportálni a futó taszkokat?
Mostanság rendszeresen 12-12 GB RAM foglalt, ami ha indokolt, nem is lenne gond, hisz azért van, de nekem túlzónak tűnik. A Chrome a listából a nagyfogyasztó, de az is 1-2 GB, a többi pár száz meg 10 MB, amúgy meg pár hete-hónapja ugyanezekkel a taszkokkal 6-8 GB volt a RAM fogyasztás.
Szeretnék utánajárni, mi lehet a dolog hátterében, de nem látom a megoldást. Most lőttem be a gépet, már 69%-os indítás után a fogyasztás, és csak a chrome-ot indítottam el (900 MB). És mégis 11,2 GB van használatban. A Chrome után az Antimalware Sevice Executable, 200 MB (ram alapján méret szerint visszafelé rendezve, tehát innen minden egyre kevesebbet eszik).Szerk: bezártam a Chrome-ot, és 1 GB szabadult fel. Az valós. De mi a maradék 10GB?
A Windows 10 már 16 GB RAM alatt nem is használható? Nincs akinek 8 GB van a gépében? Mert ez esetben el se férne a memóriában...
-
Keem1
veterán
Helló emberek. Hogyan tudok egy adott ablakot (futó programot) "screen video"-zni? Az megvan, hogy Win+Gvel tudok teljes képernyős videót rögzíteni, de nem találtam csak megadott ablakot (sajnos a kijelölt terület se jó, mivel időnként át kell helyeznem az ablakot, vagy fölé vinni valamit, szóval fontos, hogy magát a program teljes felületét rögzítsem és csak azt, semmi mást).
Előre is köszi!
-
Keem1
veterán
"A #nőilaptop pontosan mit akart jelenteni?"
A többiek alapvetően tévednek. Azért került erre is hangsúly, mivel a nők, vagy úgy általában a technikával nem közeli viszonyt ápoló emberek nem foglalkoznak a telepítendő program célmappájával. Történt itt is ugyanez. De a tényen nem változtat: a Spotify A hölgyemény AppData mappájába lett telepítve, de B hölgyemény is szeretné használni, nem A-ként indítva (ahogy én csináltam).
Erre kéne válasz, nem leragadni lényegtelen dolgokon (oké, megírtam, hogy rózsaszín, ezt talán lehet nem kellett volna, de ez a tény az előttem álló kihívást se nem könnyíti, se nem nehezíti).Szóval ha valakinek van ötlete, nagyon megköszönném, mert így karácsony küszöbén nem nagyon lennek kedvem a spoti újratelepítésével úgy, hogy akinek már létező profilja volt, vissza is kapja azt.
-
Keem1
veterán
#nőilaptop #többuser #idiótaspotify
Srácok, adott egy női családtag laptopja, amit alapvetően ketten használnak (szép rózsaszín
), A user telepítette a Spotify-t, amit B user sehogysem tud elindítani, nem is látszik a telepített appok között. Utánajártam... A b*zi Spotify A user Appdata mappájába tette be magát, cmd-ből el tudom indítani (A user profiljával, zenéivel). Anélkül, hogy most órákat töltsek el, és mindkét felhasználó jelenlegi állapotát visszaállítsam egy uninstall-reinstall után, van-e rá megoldás, hogy B userhez is bekerüljön az egyébként már telepített app?
Remélem, hogy van ilyen megoldás, mivel duplán telepíteni akkora tré dolog lenne, mint egy ház. Amúgy őszintén... Milyen dilettáns programozó teszi telepítési céllá az AppData-t? -
Keem1
veterán
válasz
Croft-21 #110507 üzenetére
Én már csak pendrive-ról telepítek Win 10-et. A mostaniban ugyan van egy BluRay író, de a következő gépemben már ez se lesz
Egy 8GB-os pendrive 1500 forint, érdemes tartani belőle egyet (nekem több is van, 2-128 GB között, vagy 5-6 db), biztos útba esik az egyik nagyobb elektronikai áruház. Ma már egy pendrive nem tétel, gombokért lehet venni, szinte minden sarkon. Kb. mintha egy SATA kábel kellene. Nincs? Leugrom a Sparral egybekötve a MM-ba is, és veszek. -
Keem1
veterán
válasz
zolee001 #110423 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy kb. erre lehetett számítani...
Meghekkelni semmi esetre se szeretném, csupán arra az egy hétre, míg saját gép nélkül maradok, használni az otthoni hétköznapi dolgaimat. De marad a böngésző meg a zene, ha nincs rá teljesen legális megoldás. Bíztam benne, hogy a Windows-ban létezik olyan, hogy két célra használni egy gépet, ahol rendszerszinten elkülönül a két fiók, és a céges dolgok nem érintik a privát fiókot és fordítva. De ha nincs, hát nincs. -
Keem1
veterán
Srácok, tönkrement a gépem, míg ez megoldódik, itt van nálam a céges Lenovo. Azt eddig is tudtam, hogy ez a Windows sok dologban másabb, mint egy otthoni verzió (bizonyos dolgok le vannak tiltva).
Szeretnék létrehozni egy privát fiókot, amivel egyrészt nem zavarom a céges dolgaimat, másrészt otthoni dolgokhoz férek hozzá. De nem tudok microsoft fiókkal bejelentkezni. Létezhet, hogy ez rendszerszinten van letiltva? Nem tudok a céges fióktól elszeparált, teljesen privát fiókot létrehozni? Tuodm, egy céges laptop nem erre lett kitalálva, de azért reménykedem benne, hogy abszolút szeparáltan nem zavarná egymást a céges és a privát account. Légyszi ne kérjétek, hogy beszéljek a rendszergazdával, mert egy nagyvállalatnál dolgozom, és ő Amerikában van.
Szerintetek? -
-
Keem1
veterán
válasz
#25224704 #94942 üzenetére
Be tudod állítani (pontosabban rákényszeríteni) a magyar kiosztást, de nyilvánvalóan több karakter helye nem az lesz, ami rá van gravírozva.
Régebben, míg kevés laptop volt legyártva eme kis ország nyelvére, virágzott a billentyűzetmatrica-biznisz. Szóval már az XP idején is meg lehetett oldani.Amúgy meg amíg léteznek Alt+Num123 típusú kódok, mindegy a billentyűzet nyelve
Dolgoztam egy ideig angol billentyűzeten, és a hírhedt visszabeszélések ("bocs, de nem tudok ekezetes karaktert irni") is alaptalanok, hisz bármit lehet, csak akarni kell.
-
Keem1
veterán
válasz
Ernesto78 #94633 üzenetére
Némi gugli után: [link]
Ha itt megnézed, akkor meg kell adnod a divájsz nevét (legyen AsusDrive) plusz a használt munkacsoport nevét (legyen FeriHome).
Ez esetben a Windowsban a Hálózat -> AsusDrive VAGY a fájlkezelőben a \\AsusDrive begépelésével éred el.
Total Commanderben pedig (hálózati drive ikon) -> Hálózat (FeriHome) -> AsusDrive pont alatt fogod megtalálni.
Ellenben nem szeretnélek elkeseríteni, de ez nem Windows kérdés, hanem hálózati eszköz/router topik témaköre.
-
Keem1
veterán
válasz
ArthurShelby #94583 üzenetére
Hmm... Érdekes. Pedig kb. annak is UEFI-nek kéne lennie szerintem. Esetleg gyártó oldaláról "DOS" lemez, pendrive? Tehát a cél mindenképp a Windows megkerülése lenne. Régebben, UEFI előtti rendszerek esetén nálam is voltak anomáliák Win alól, így floppyról (
) sikerült csak.
-
Keem1
veterán
válasz
ArthurShelby #94579 üzenetére
Remélem, nem csak az én gépem UEFI-jére igaz, de ha benne van magában a BIOS-ban a frissítés, inkább csináld onnan. Én már többször is frissítettem, letölti és feltelepíti saját maga, két kattintás az egész. Semmi Windows, semmi hiba.
Az enyém ilyen
-
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
Hölgyek, urak! Adott egy hölgyismerős Asus laptopja, amin még a 2 évvel ezelőtt vett gép előre telepített, azóta totál teleszemetelt Windows 10-e fut. Újrahúznám. De akkor már az eddig megjelent frissítéseket is tartalmazó, letölthető ISO-ról. Magamnak már megcsináltam ugyanezt, a beírt lincesz kulcsból tudta, milyen windowsom van. Nos, itt jön a bökkenő, a gép "seggén" nincs a kulcs, ismerős meg már valószínűleg rég elhagyta a gép papírjait. Mit tudok tenni? Kéne az a fránya termékkulcs, elővadászható-e valahogy a most rajta lévő Windowsból?
-
Keem1
veterán
Srácok, régi windows telepítésből hogyan tudnék mindenféle NTFS jogosultság nélkül átmásolni fájlokat? (nem rendszerfájlok)
Bizonyára megoldás lehetne, hogy utólag kézzel átveszem saját tulajdonba, stb., de őszintén szólva nincs kedvem ezzel szöszölni. Valami jogosultság reset kéne és kész.
Már az is megfordult a fejemben, hogy csinálok egy FAT32-es pendrive-ot és arra átmásolom, majd onnan vissza a végleges helyére (ha jól tippelek, mivel a FAT32 nem kezel jogosultságokat, gyakorlatilag elvesznek ezek), de az sem egyszerű, mert vannak 4 GB-nál nagyobb fájlok, ráadásul kb. 130 GB-ot kéne másolnom és a legnagyobb pendrive-om is 32 GB-os.Van valakinek valami bevált, tuti ötlete, amivel nem kell kísérletezgetni, csupán megcsinálom és működik?
-
Keem1
veterán
válasz
svgyula #80355 üzenetére
Ééés nyert! Az ISO-s megoldás volt a nyerő! Fent is van a 1803-as build.
Köszönöm!Azt hiszem, a chipsetben lévő audio driverrel akadt össze a windows update. Miután feltoltam ISO-ból, az audio le volt tiltva és nem is lehetett feltenni telepítővel, a driver teljes eltávolítása kellett, majd a windows által feltett saját driverrel lett jó.
-
Keem1
veterán
válasz
svgyula #80355 üzenetére
Ez a telepítős USB.. ez a komplett win telepítő? Vagy csak a frissítésé?
Amúgy pont azt néztem, hogy valami iszonyatosan felzabálta a helyet a C-n. Valóban nem volt még 20 GB se, már vagy 20 perce fut a takarító, elvileg valami 27 GB-nyi fölöslegtől fog megszabadítani.Szóval ez az ISO még érdekelne...
-
Keem1
veterán
Srácok, háromszor próbáltam telepíttetni a 1803-as frissítést, de sehogy nem akar összejönni.
Ugye leállításnál van hogy frissítés és leállítás (vagy - újraindítás). Bármelyikre nyomok, jön, hogy "leállítás", elszöszöl fél óráig, gondolnám nagy naivan, hogy csinálja a frissítést. Le is áll, újra bekapcsolom, bejelentkező képernyő, és a start - leállítás résznél ugyanúgy ott van, ahogy a frissítések között is azt mondja, hogy "a telepítés befejezéséhez a számítógép újraindítása szükséges".
Csak azt nem közli, hogy mégis hányszor indítsam újra, hogy végre megtörténjen.Nincs valami megoldás arra, hogy kompletten töröljem ezt a frissítést, hogy újból megtalálhassa, letölthesse, és hátra végre sikerülne neki feltenni?
Amúgy semmi extra nem volt még eddig, kétéves telepítés, 64 bites Windows 10 Education.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest