- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Office 365 Enterprise fiók és egy saját Office 365 fiók.
Mi arra a szép megoldás, hogy ez a 2 fiók egy Windows 10 Home-on használható legyen egyszerre?
Olyan megoldás is elegendő lehet, hogy kettő local user, akiknél fel lesz mappelve esetleg sharepoint drive, beállítva a saját exchange fiók, stb. Ez így működhet? Tud ugyan az az Office instance különböző Windows usernél külön O365 bejelentkezésteket kezelni?Érdemes esetleg beruházni Windows 10 Pro-ra, ahol már akár az Azure AD is használható?
Mi erre a legjobb megoldás?
Köszi!
Üdv.,
almi -
almi
senior tag
válasz
Doky586 #63890 üzenetére
Azzal kezdtem..
Érvénytelen kulcsnak írta, folyamatosan. A telefonos aktiválás sem sikerült, ugye, de azzal a kulccsal amit az előzőleg linkelt cikkben találtam, frissítette kb. 2 perc alatt Pro-ra az oprendszer, utána pedig már simán elfogadta a Pro kulcsomat az általad írt módon.
-
almi
senior tag
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Asus Zenbook előtelepített Windows 10 Home-al.
Lett vásárolva hozzá egy Win 10 Pro, de nem tudom aktiválni. Amint felteszem a Win 10 Pro DVD-jéről az oprendszert, Win 10 Home lesz és hiába próbálom beírni, nem fogadja el a Pro kulcsot.
Telefonos aktiválásnál pedig már a Telepítési azonosító 2. része nem felel meg az automatának.Mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
Üdv.,
almi -
almi
senior tag
Köszönöm!
Elnézést az értetlenkedérést, de azt írják ugye, hogy szükséges Frissítési alap.
Tehát 10 mennyiségi licensz esetén kell, hogy legyen 10 db legális Windows 7-es telepítőm, amit frissítek?
Olyan nincs, hogy veszek 10 mennyiségi licenszet, felrakom minden gépre a Win 10-et és aktiválom? -
almi
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre teszem-e fel a kérdést, de nem nagyon találtam a témában aktív topicot.
Adott egy induló 10, max 15 fős cég. Milyen módon érdemes Windows 10 licenszt vásárolni?
Gondolom a bemegyek a boltba és veszek 10en x darab dobozos win10-et a legdrágább megoldás..
Érdemes MAK kulcsot vagy esetleg mennyiségi licensz vásárolni?
Ha igen, ez hogy működik?Köszönöm!
Üdv,
almi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest