Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Abrion
üzenetére
Tisztább szárazabb, biztonságosabb érzés, nincs ott egy már nem létező eszköz szemete, nyilván van előnye.
Én lusta vagyok újratelepíteni, az utóbbi években inkább tárolócseréhez kötöttem, nem direktben alaplaphoz. Még az előző gépemnél volt meghibásodás miatt alaplapcsere, más típusra, chipsetre, igaz, AMD vonalon, ott nem telepítettem újra. Win7->8 váltásnál igen, 8.1->10 váltásnál nem, az a rendszer élte meg az alaplapcseréket is, 4 évig ment a Windows. Amikor SSD-t vettem, arra lett újrahúzva, az is ment 4 évet, akkor jött egy teljes platformváltás, új lap procival, AMD helyett Intel, és új SSD, az is új Windows-t kapott. Bírják ezek.
Már az XP is sokat kibírt, céges gépeken anno kaptak azok az élettől mindent, pláne ha olyan szoftver futott rajta, amit nagyon nem szerettél volna újratelepíteni, akkor mindent IS elkövettél, hogy maradjon a Windows, bármi is történik.
Hozzáteszem, az XP-vel voltak is olyan esetek, amikor a sírból kellett a Windows-t visszahozni, az még egy áramszünet után képes volt elhalálozni a partíciókkal együtt.
Windows 7-nél is láttam olyat mikor csak az újratelepítés segített, de azt jellemzően valami szutyok szoftver okozta.
Windows 98 alatt nem volt hardvercserém, de azt még hobbiból is érdemes volt 1-2 évente újratelepíteni, legalábbis otthon biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- PH! Darts
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Windows 7-nél is láttam olyat mikor csak az újratelepítés segített, de azt jellemzően valami szutyok szoftver okozta.