- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide tartozik, de van egy érdekes problémám. Használom az alapértelmezett OneDrive tárhelyet. Leginkább arra, hogy egy barátomnak filmeket, vagy zenéket küldözgessek. Felrakom a cuccot, megosztom és elküldöm neki a linket. Ez eddig tökéletesen működött. Most viszont bejelentkezést kér tőle.
Nála semmi sem változott (Win7-et használ), de értelemszerűen a Win 10-ben elbaltázhattak valamit.
Van bárkinek ötlete?szerk: Nálam még 1803 van fent, de a frissítésekkel.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
hunluki #17400 üzenetére
A Win 7-es minialkalmazások már Win7 alatt sem támogatottak, a biztonsági kockázatok miatt. Én is nemrég szembesültem vele (néhány hónapja).
A Win 10 start menüjében viszont ott vannak a csempés alkalmazások, amik ki tudják ezeket váltani. Én a naptárat és az időjárást használtam, de most a postafiók nagyon tetszik. Nem kell Gmail-be belépni, mert látom, ha jön valami. -
Geri Bátyó
addikt
Sziasztok!
Pár napja frissítettem a Win 7-et és meglepő jelenséget tapasztaltam. Jónéhány programot letakarított. Kicsit gondolkodtam és rájöttem, hogy a natív 64 bites progikat takarította le a frissítés. Nagyjából a fele a legfrissebb változat volt. Gond nélkül visszatelepültek, de kicsit érdekesnek találom.
A programok listája: CCleaner, Total Commander, Bullzip PDF printer, CD BurnerXP, Foxit Reader, Agnitum Outpost ISS, Calibri, valamint a Defraggler, de ez utóbbi szerintem nem 64-es.
Ezen kívül még letakarította az egér-billentyűzet drivert, valamint a monitor ICC profilját sem igazán akarja használni, pedig alapértelmezett.Valaki tapasztalt már hasonlót?
(#17382) GEPESZ66: Nekem levadászott 2.8 GB-ot, pedig ott volt a 'BT könyvtár kb. 5GB-al.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest