Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr00py

senior tag

válasz Geth #97764 üzenetére

Bizony. Normál esetben lehajtott kijelzővel "alszik" a gép, de 3rd party appoknak hála ( van pár, ami tudja ezt ) kiküszöbölhető, így lehajtott állapotban is "dolgozik" , csupán a kijelző kapcsol le.

cca fél óra autóval, amíg beérek, út közben a szokásos napi nasi, innivaló beszerzése is szóba jön.

A telefonom pl mióta megvettem 2x volt kikapcsolva fél év alatt, mind 2x azért, mert lemerült. Én már megszoktam, hogy nem kell minden nap ki-be kapcsolgatni. Nem tudom, hogy ez a másik platformon hogy működik, 10+ éve nem használtam androidos készüléket..sőt.. előtte windows-t sem ( nem mintha ezt folyamatosan ki kellene kapcsolni ) .. de régen mikor még volt androidos készülékem, azt naponta 1x ki kellett kapcsolni, mert úgy megbolondult, hogy használhatatlan lett.. lefagyott, lassú volt, ilyenek... valszeg azóta már fejlődtek ebben a 10+ év alatt, azt nem tudom.

Nekem már ez a természetes. Nem vagyunk egyformák. ( btw plex szerver megy a gépen, így emiatt sem kapcsolom ki, ha épp nem ülök előtte )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés