Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
Soha nem használt appok - hát, nálam kb. a számológépen kívül az összes megy a levesbe a store-ral együtt (már nem emlékszem, hogy a a store-t a ccleaner-rel vagy powershell-ből szedtem le). Igen, a böngészőben is hozzáférsz a sütikhez, persze, az is megoldás. Disk cleanup tulajdonképpen fölösleges, amikor több terás hdd-k és ssd-k vannak a gépeinkben.
Amit mondani akartam, az az, hogy most, 2017-ben sem tartunk ott a számítógépekkel és az oprendszerekkel, hogy bárki teljesen szűz aggyal leül egy gép elé, használja és stabilan használja. Na jó, van pár linux-disztró, amit így lehet használni
de sajnos a win10 nem az. (nemrég szedtem le egy másfél éves 8.1-es windows-t egy gyengébbecske laptopról, mivel a használhatatlanságig lassult a gép, viszont a legfrissebb Linux Minttel szárnyal)Ma is, akárcsak hajdanán, a dos-os, win95-ös időkben, kell egyfajta előképzettség egy oprendszer biztonságos és stabil működtetéséhez. Ez van, tetszik, nem tetszik. Kicsit érteni kell hozzá és ha az ember nem szerzi meg ezt a tudást, akkor bizony szív előbb-utóbb. Ilyen például annak ismerete, hogy a ccleaner-hez hasonló szoftverektől mit vár és mit kap az ember - ha ez a kettő közelít egymáshoz, akkor nincs baj. A win10 szerintem a legstabilabb windows evör, nekem egyetlen percig sem volt bajom vele, pedig még csak nem is tiszta telepítés, egy win7-re ment fel upgrade-ként, és kicsit megdöbbent, hogy mennyi ember szív vele, jelentős mértékben azért, mert nem tudja kezelni. Mert erről van szó, nagyobb mértékben, mint arról, hogy szar a rendszer stb.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Warhammer 40.000
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de sajnos a win10 nem az. (nemrég szedtem le egy másfél éves 8.1-es windows-t egy gyengébbecske laptopról, mivel a használhatatlanságig lassult a gép, viszont a legfrissebb Linux Minttel szárnyal)