Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
"Méretnél én ezúttal is képet vártam volna," -sajnos azt nem tudom lementeni, nem fogja a print screen

viszont arra jöttem rá, hogy valamiféle dinamikus méretezéssel teszi ide a kis képernyőfotókat, megtartja az egyes ablakok eredeti alakját és minden esetben kitölti velük a rendelkezésre álló teret. ami nekem borzasztó zavaró, olyan, mint a dinamikus szélességű tab a böngészőben, sosem tudod, hogy hol van a keresett oldal (főleg ha 100+ van megnyitva).
ezt jó lenne kikapcsolni, bár szerintem ez a win szempontjából fícsör, nem bug.
a képmetszésénél sokszor csak vágólapra kell, valahova beilleszteni, ezért gyorsabb a hypersnap, mást nem próbáltam, amióta ez van jó. szeretem az állandóságot, ameddig lehetett a win 98 dizájnját használtam (win 10 alatt sajnos nagyon béna a classik skin, a kontrasztos meg olyan, mint egy sakktábla,
talán egyszer lesz egy normális, hagyományos, addig marad ez a kontraszttalan, vakító fehérség
)átküldtem privátban a legrégebbit, amit hétköznap használok, meg az ünnepi verziót, ha kipróbálnád, hogy neked ment e képkivágást (area) a 2. monitorról.
a TC (norton commander, ha-ha) meg a legjobb dolog, amióta feltalálták a windowst...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 1TB 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest