Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
quailstorm #60835 üzenetére
"Méretnél én ezúttal is képet vártam volna," -sajnos azt nem tudom lementeni, nem fogja a print screen
viszont arra jöttem rá, hogy valamiféle dinamikus méretezéssel teszi ide a kis képernyőfotókat, megtartja az egyes ablakok eredeti alakját és minden esetben kitölti velük a rendelkezésre álló teret. ami nekem borzasztó zavaró, olyan, mint a dinamikus szélességű tab a böngészőben, sosem tudod, hogy hol van a keresett oldal (főleg ha 100+ van megnyitva).
ezt jó lenne kikapcsolni, bár szerintem ez a win szempontjából fícsör, nem bug.a képmetszésénél sokszor csak vágólapra kell, valahova beilleszteni, ezért gyorsabb a hypersnap, mást nem próbáltam, amióta ez van jó. szeretem az állandóságot, ameddig lehetett a win 98 dizájnját használtam (win 10 alatt sajnos nagyon béna a classik skin, a kontrasztos meg olyan, mint egy sakktábla,
talán egyszer lesz egy normális, hagyományos, addig marad ez a kontraszttalan, vakító fehérség
)
átküldtem privátban a legrégebbit, amit hétköznap használok, meg az ünnepi verziót, ha kipróbálnád, hogy neked ment e képkivágást (area) a 2. monitorról.
a TC (norton commander, ha-ha) meg a legjobb dolog, amióta feltalálták a windowst...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Linux haladóknak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Garmin fenix 2
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest