Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djlolo
tag
válasz
jolti05
üzenetére
Termeszetesen barmikor lehet backupot csinalni.En ha eszreveszek valami rendellenesseget,rendszer lassulast maris veszem elo a pendrive-ot es nehany perc mulva mar a regi uj rendszer fut. Eppen a virusirtot kell meg telepitenem es ha van uj verzio valamelyek proginal .Akkor is mukodik ha osszeomlik a redszered,netalan virusos lesz.Ha pedig fizikailag elromolna a SSD vagy merevlemez akkor klonozassal az uj lemezre is fel lehet pakolni nehany perc alatt. A menet egyszeru: meg kell adni a particiot ahova visszaallitod a rendszert. Felajanlja a particiokat es kivalasztod termeszetesen a c:/-t(erre kell egyebkent jol odafigyelni) aztan betallozni a lementett kepet(lehet kulso , belso merevlemez, pendrive ).En a lementett kepet is szoktam frissiteni idonkent ugyanis jelennek meg win frissitesek,a hasznalt programjaimnak uj verzioi. Ilyenkor egyszeruen minden rendszer beallitas es optimizalas utan uj kepet keszitek es elmentem a regi melle vagy helyett.
-
vlevi
nagyúr
válasz
jolti05
üzenetére
"mik a lépesek?"
A macriumot tudom, mert azt használom.
A program, a telepítéskor felajánlja, hogy egy pendrivera, vagy SD kártyára készít egy helyreállító rendszert. Erre elég egy 2gigás kártya is, mert nem a mentés megy rá, csak egy apró recovery program.
Ezután megcsinálod a mentést, úgy, hogy mentésre kijelölöd a c meghajtót, és ami előtte van (100 megás, 450megás, satöbbi, rejtett particiók, azok, amiket a windows saját magának csinál a bootoláshoz).
Ezt érdemes külső winchesterre menteni.
Ha megtörténik a baj, akkor előveszed a recovery programot tartalmazó pendriveot és a külső HDD-t, és visszatöltöd.
Én azt csináltam, hogy van egy kis HDD-m, ami már csak bohóckodásra jó. A mentés után kicseréltem a gépemben a rendszerlemezt erre a bohóckodós HDD-re, és arra megcsináltam egy helyreállítást. Így teszteltem le, hogy működik-e.A Macriumban (de gondolom a többiben is) van olyan lehetőség, hogy a backup állományokat a működő windows alá felcsatoljam, mint egy külön HDD-t, hasonlóképpen, mint ahogy a windows10, vagy magicdisc, satöbbi is fel tudja csatolni a DVD ISO-kat. Ha csak néhány állomány törlődött le, és csak azokat kell viszakeresni, akkor erre jó ez a felcsatolás, mert akkor onnan ki lehet másolni a fileokat, nem kell a teljes rendszert visszatölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest