- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Kábelt én jelen esetben kizárnám, én sem hiszem hogy az okozza. A Total nélkül mindenképp kipróbálnám (én legalábbis - Nincs jelentősége hogy 5 éve használod, azóta gondolom megért pár frissítést, és az oprendszered is változott. Sajnos sokszor megbízhatatlanabb ilyenekkel a rendszer mint nélkülük - még ha sokan nem is így gondolják) És ránéznék a hálókártya driverre is (akár újabbat, akár régebbit feltenni). Nekem pl. egy újabb okozott olyat hogy kb. behalt a belső hálón való másolás (jó, nem behalt, de jelentősen lecsökkent). Tudnak ezek érdekességeket produkálni. Illetve ahogy javasolták is, figyelni/monitorozni a hálózatot, nem-e fogja épp valami teljesen amikor ezek az anomáliák vannak. Még a végén kiderül hogy a szomszéd "rólad" néz online HD filmeket.
(#54852) Redneck:
Ahogy Borisz76 is írta, már csak a használt progid/progik miatt is érdemes lehet egy tesztelés vásárlás előtt.
Amúgy meg akkor sztem nálad nem lesz gond a használattal.Játékok terén hallottam ilyet is, olyat is...
Na de majd a tavaszi nagy frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPad topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- TCL LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest