Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz
westlake #47991 üzenetére
Azért ha valaki olvassa a topikot az már látott itt egy két érdekes dolgot, különböző gépek, különböző felhasználói szokások.
Ami nálad tökéletes az másnál lehet gondot okoz, te szívtál az előző buildekkel, másnak meg azok mennek hibátlanul.
Ezért szoktam azt mondani ha kérdezik hogy frissítsek vagy ne, hogy ki kell próbálni hogy mi a helyzet az adott felhasználónál, ha nem jön be akkor vissza lehet állni, ha minden oké akkor meg használni boldogan. -
tomp
félisten
válasz
westlake #47991 üzenetére
Amennyire féltem ettől az új buildtől olyan pozitív az élmény. Elég sok rossz hírt olvastam erről. Start menüs kékhalál, nem bootoló rendszer, ez nem működik, az nem működik. Update frissített. Az első pár órában fél percenként villogtak az asztal ikonjai a háttér műveletek miatt de most már mintha mindennel végzett volna.
Remélem nem lesznek gondjaim.quailstorm
Köszi!Még nézegetem milyen újdonságok vannak. Azért nem olyan bő a választék ami oda kikerülhet...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest