- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
#58000384 #45536 üzenetére
Eddig naivan azt hittem, hogy a "gépház" a "vezérlőpult" új neve. Nem értem, hogy minek a gépház, ha van vezérlőpult és az utóbbi sokkal többet tud?
Azt sem értem, hogy a fapados "gépház" kiemelt helyen van a start menüben, míg a "vezérlőpult" nincs is benne és külön kell beírni a keresőbe, vagy a futtatni a control.exe -t. Megyünk vissza az időben és jövőre eltűnik a GUI is?
Van egy 20 éves rendszer, amit megszoktak az emberek. Ez pepitában ugyanaz, mint a ribbon, meg a metro témája. Szerintük az jobb és nem érdekli őket, hogy a maradék 1-2 milliárd ember mit gondol erről.
Az offline fióknál meg találjam meg, hogy minden ablakban az alsó apró betűs részre kell kattintani.
Az új MS Posta app képtelen beimportálni az előd MS Live Mail leveleit. Se IMAP, se pst kezelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged