Hirdetés
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Tudtommal ha frissitettel win7 et win10 re alaplapnak valami szeriaszamaval regisztral aktivalja be barmikor felrakod a 10 est aktiv lesz csak telepitesnel a kulcs beiras lepest hagyd ki es illene egy szuy telepites mivel nem egeszseges sok rendszert egymasra pakolni es a tiszta dolgok hive vagyok

Amugy szerintem sok embernek orvosolna sok anomaliat hibat egy teljes friss ujratelepites csak iso rol toljatok fel
Nekem az osszes hiba megszunt ugy 
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Ha volt MS fiókod az aktivált W10-en, nem kell többet megadnod semmit, hagyd ki a sorozatszám kérést és aktiválódni fog, amint belépsz újra a fiókba.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem az osszes hiba megszunt ugy