- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525 #31838 üzenetére
Nem. Ugyanis nem a start menüvel van a gond, hanem a komplett ShellExperienceUI hal le. Tehát az action center, a store, a start menü, a cortana, a searchui, és minden ezekhez kapcsolódó windowsos beépített app. A start menü csak egy tünet a sok közül.
Egyébként most nézegettem pár újabb reddites postot, és ezekből eljutottam egy újabb helyre. Ahányszor egy nem működő valamit próbálok elindítani, legyen az a start menü, vagy csak a calculator, ez generál egy hibát az eseménynaplóba.
A(z) Microsoft.WindowsCalculator_8wekyb3d8bbwe!App alkalmazás aktiválása sikertelen, hiba: A távoli eljáráshívás nem sikerült. További információt a Microsoft-Windows-TWinUI/Műveletek naplóban talál.
Igenám, de a további információ helye nem létezik. Erre többen rájöttek redditen is, hogy a windows után az apps-on belül van a twinui kategória az eseménynaplóknál. Ott vannak is további bejegyzések, méghozzá raklapszám az ilyen el nem induló UI-hoz kapcsolódó appok hibáival.
Egy közös pontot vélek felfedezni, amikor a shitstorm elindul, tehát megszűnik működni az UI, és jönnek a hibajelentések, az első mindig ez:
A csempe egyik megjelenített értesítése elévült
Microsoft.BingWeather_8wekyb3d8bbwe!AppSzóval, most így ötlet-szerűen restartoltam egyet (így újra működik minden), majd leszedtem a startmenüről a weather csempét, úgyse nézegetem. Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Formula-1
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest