- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Szia!
Én az imént frissítettem media creation tools-szal, végig is ment a telepítési procedúra, de ugyanaz maradt a build.
(#27265) TRob1: Nincs egyedűl a kolléga az USB Safetly Remove program szeretetével, mert az egyik legjobb alkalmazás, amit valaha is megvettem. Szinte az első, amit feltelepítek Windows Install után. Sokkal több a képessége, mint a beépített, és nagyon kényelmes használatot biztosít.
Gondolom, hogy úgy mondtál véleményt róla, hogy nem is használtad, és nem is ismered...
Egyébként elég érdekes itt a topikban az a jelenség, hogy szinte ördögtől való az, hogyha valaki nem a Windows beépített alkalmazását használja valamire, hanem mást, amit megszokott, vagy jobban szeret, vagy többet tud.
Én pl. szeretem a Windows 10-et, ami jó azt használom, de egyből hetesítettem ( start menü és stb) , és mindenhez a saját jól megszokott, és sokoldalú, személyre szabható, harmadik féltől származó programjait használom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest