- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
daimonion #20338 üzenetére
Akinek nem müködik annak tanácsolnám, hogy tiszta telepítés semmi buhera tweak és egyéb mahináció nélkül az összes feltelepített frissítés után probálkozzon.
A naptár szinkronizációs gagyiságot az alapértelmezett frissítési beállítás okozta, legalábbis nálam. Alapból "Fiók használat alapján" volt a beállítás, és abban a módban nem igazán vándoroltak az adatok. Amint átállítottam "Elemek érkezésekor"-ra máris helyreállt a rend. Persze az nem tudom miért és hol lenne logikus, hogy ezt a frissítési módot a naptárhoz is hozzá kell kötni, amit ráadásul csak az email fiók beállításainál, a gyári levelező programban lehet megtalálni. Ezek, az ilyen bosszantó apró tök logikátlan baromságok amiket sose fogok tudni megérteni, hogy miért úgy találták ki.
Gondolom aki folyamatosan használja a MS fiókhoz tartozó outlook vagy hotmail email fiókot, annál a fiók használat alapján egy idő után gyakrabban, vagy folyamatosan szinkronizál, de mivel én egyáltalán nem használom az outlook email címem, így annak a szinkronizálása az alapértelmezett beállítás alapján szinte csak manuálisan történt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest