Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz SharpSA #15902 üzenetére

Ja, ezt láttam, csak kicsit félreértettem, amit írtál.
    Most nem tudom megnézni azt, hogy van-e lehetőség több küldőt felvenni - azaz, a felületen megjeleníteni a feladó mezőt, és módosítani azt tetszőlegesre - de ha nincs, akkor ez nekem, mint írtam is, nem lesz jó.

NGA: az x32/x64 , főleg operációs rendszernél nem szeretném-nem szeretném kérdése: ha a hardver nem támogatja - legfőképpen, mert a processzor nem tud 64 bites utasításkészleteket - akkor elvileg fel sem települ a 64 bites operációs rendszer. Abban igazad van, hogy lehet olyan eset, hogy egy régebbi, de már 64 bites környezet valamely tagjára nincs, vagy nem jól működő 64 bites driver van, ez esetben lehet kékhalál, de nem a hardver, hanem a driver hibájából. Persze, ez a felhasználónak édesmindegy ugye, mert van a "megy" és a "nem megy" állapot, a háttér ok nem feltétlen számít. Ezzel együtt, szerintem ha 32 bites op.rendszerrel ment, és a hardver egyébként támogatná a 64 bitet, akkor valamelyik driver lesz a ludas, és ez általában az eseménynaplóban található logokban meg is jelenik.

szunyi777: így már értem, amire gondoltál, és igazad van. :R A hibakeresés és elhárítás már magasabb szintű tudást feltételez, mint a next-next-finish. :DDD

t72killer: ha ez valóban így működik, az nagyon gáz.. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés