- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
SharpSA #15902 üzenetére
Ja, ezt láttam, csak kicsit félreértettem, amit írtál.
Most nem tudom megnézni azt, hogy van-e lehetőség több küldőt felvenni - azaz, a felületen megjeleníteni a feladó mezőt, és módosítani azt tetszőlegesre - de ha nincs, akkor ez nekem, mint írtam is, nem lesz jó.NGA: az x32/x64 , főleg operációs rendszernél nem szeretném-nem szeretném kérdése: ha a hardver nem támogatja - legfőképpen, mert a processzor nem tud 64 bites utasításkészleteket - akkor elvileg fel sem települ a 64 bites operációs rendszer. Abban igazad van, hogy lehet olyan eset, hogy egy régebbi, de már 64 bites környezet valamely tagjára nincs, vagy nem jól működő 64 bites driver van, ez esetben lehet kékhalál, de nem a hardver, hanem a driver hibájából. Persze, ez a felhasználónak édesmindegy ugye, mert van a "megy" és a "nem megy" állapot, a háttér ok nem feltétlen számít. Ezzel együtt, szerintem ha 32 bites op.rendszerrel ment, és a hardver egyébként támogatná a 64 bitet, akkor valamelyik driver lesz a ludas, és ez általában az eseménynaplóban található logokban meg is jelenik.
szunyi777: így már értem, amire gondoltál, és igazad van.
A hibakeresés és elhárítás már magasabb szintű tudást feltételez, mint a next-next-finish.
t72killer: ha ez valóban így működik, az nagyon gáz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Béta iOS-t használók topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged