Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
wolfman #15897 üzenetére
Engem teljesen kizárt a rendszer, egy vendég user jogaival férek hozzá a saját gépemhez: semmilyen user váltásra nincs lehetőségem. Örülhetek ha a fényképeimet még le tudom menteni, aztán jöhet a reinstall. Ez azért elég durva, hogy a win10 (home) gondol egyet minden észrevehető előzmény nélkül és többet semmit nem engedélyez amihez rendszergazdai jog kéne.
Sehol nem nyomhatok "Igent" az ilyen jogosultság szerzési kisérletekre, így semmilyen beállításhoz nem férek hozzá.Szerk.: Nincs lehetőség rendszergazdai jelszó megadására.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest