Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Tegnap a windows áruházban megvásároltam egy alkalmazást, amiről kiderült hogy nem az aminek mondja magát, hanem csak egy screenshot a valódi alkalmazásról. Nemsokkal később az alkalmazás el is tűnt az áruházból. Mi ilyenkor a teendő, hol tudok reklamálni, hogy visszakapjam a pénzem? Vagy ilyenkor az MS autómatikusan vissza fogja utalni az árát?
-
Osiris
őstag
Hogyan lehet a windows 10 "Fényképek" nevű alapértelmezett képnézegetőjéhez hozzárendelni a DNG fájlformátumú képeket? (Természetesen DNG kodek van telepítve, vagyis a megjelenítéssel nem lenne baj, csak a jobb klikk társítás menüben nem találom a "Fényképek" alkalmazást.)

-
Osiris
őstag
Azért az elég vicces, hogy a win 8.1-es gépemen hónapo óta ott figyel a jobb alsó sarokban a win 10 frissítés logó, de hivatalosan az MS a mai napig nem merte kitolni a WIN 10 frissítést a géphez: "Még vizsgáljuk, hogyan fog működni a Windows 10 az Ön gépén".

...persze tudom, hogy frissíthetném a jóváhagyásik nélkül is, de azért ez akkor is nevetséges. A gép amúgy mindenféle szempontból támogatott, tehát elvileg nem lenne gond a frissítéssel, létezik win10 driver minden összetevőjéhez. -
Osiris
őstag
Mitől van a behajtani tilos jel az értesítési ikonomon? Eddig szerintem nem volt ott az a jel.

Szerk.: Közben eltűnt.. (sem előtte sem azóta nem kaptam értesítést semmiről)
-
Osiris
őstag
Miért van az, hogy egy ideig ha egy programnak rendszergazdai jogok kellettek, akkor az indulásnál elég volt nyomni egy "Igen"-t az engedélyezésnél, de egy ideje ugyanehhez rendszergazda jelszót is kér a windows? Hogy lehetne a korábbi állapotot visszaállítani?
-
Osiris
őstag
válasz
wolfman
üzenetére
Engem teljesen kizárt a rendszer, egy vendég user jogaival férek hozzá a saját gépemhez: semmilyen user váltásra nincs lehetőségem. Örülhetek ha a fényképeimet még le tudom menteni, aztán jöhet a reinstall. Ez azért elég durva, hogy a win10 (home) gondol egyet minden észrevehető előzmény nélkül és többet semmit nem engedélyez amihez rendszergazdai jog kéne.

Sehol nem nyomhatok "Igent" az ilyen jogosultság szerzési kisérletekre, így semmilyen beállításhoz nem férek hozzá.
Szerk.: Nincs lehetőség rendszergazdai jelszó megadására.
-
Osiris
őstag
Ma reggel leülök a gép elé, erre az fogad, hogy semmilyen program nem tud rendszergazdai jogokkal futni és én sem tudok semmilyen programnak engedélyt adni a rendszergazdai jog megszerzésére, mert inaktív az "Igen" gomb... Nem állítottam semmit, csak a kikapcsoltam este a gépet, ma meg be. Igaz az furcsa volt, hogy az induláskor nem a pin kódot hanem a jelszót kérte..
Mi lehet erre a megoldás? -
Osiris
őstag
Az edge böngészőtben nem működik az F11 (full screen)?
-
Osiris
őstag
-
Osiris
őstag
8GB-os, i3 2377m (sandy bridge) procis laptopomra sikeresen feltettem már tiszta telepítéssel is a win10 home (x64) verzióját. Eleinte lassú volt, de a frissítések végén ez nagyjából elmúlt. Ami még mindig zavaró, hogy néha nem történik semmi egy egy kattintásra, aztán minden egyszerre akár többször is megnyílik a kattintások számától függően. Van viszont ami még ennél is rosszabb, előfordul hogy egy futó program egyszer csak eltűnik mintha kilőttem volna a feladatkezelőből és semmi hibaüzenet vagy hasonló nem jön róla.
Ezek alapján komoly munkára egyelőre nem tudom használni ezt a rendszert.
Valószínű, hogy a háttérben driver problémák vannak: pl. a sandy bridge processzorok integrált videovezérlőjének teljes win10 támogatás hiánya az intel részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest