- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Grave_444 #143821 üzenetére
Szintúgy. Ha van az alján home matrica, akkor az azt jelenti, hogy előtetelepítve volt, és a megfelelő verzió telepítése, illetve ha msd.ről letöltött és mct-vel (vagy rufussal pl), de ez mindegy is, készített pendrive-ról történik a telepítés, akkor nem is engedi választani, hogy mit telepíts, hanem telepíti a megfelelőt (home vagy pro pl), itt a home-t ugye. Szerény véleményem szerint telepítsd újra és be kell aktiválnia magát spico nélkül, amit amúgy sem kéne használni, ennél meg főleg
vásárolt neten egy Home verziót, amit nem lehetett beaktiválni sehogy sem.
Ezen sem kell csodálkozni, ha ilyen 1-2-3-5k kulcs.Szóval itt valami nem kerek, vagy alaplap, vagy ház csere volt akkor, de nem kerek.
Én az ilyet úgy szoktam, telepítem, ha aktiválja magát akkr ok ok, ha nem az az ügyfél dolga, én nem teszek spico-t fel senkinek sem,
1. utána telepít pl vírusírtót, az kiszedi, és hív újra, nem kell a nyűg feleslegesen.
2. véletlen használja cégbe esetleg mennek ellenőrizni... stb.
Had ne soroljam mik lehetnek a buktatók, tudod te úgy is.Meg lényegtelen is mer nem foglalkoznak vele. Szvsz az aktiválás nem a mi dolgunk, segítünk amibe tudunk, ez egyértelmű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest