- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
Lenry #111387 üzenetére
Nehéz lesz. de megpróbálom.
A lényeg, hogy pl ha az alsó képen megyek bármilyen mappára, ott rákattintok, és lesz egy nagyjából win 7 szerű betekintés (részletek pl) míg a felső gépen ott van egy nagy üres rész mappán belül, ott semmi nem jelenik meg, ergo felesleges, de ha pl részleteket akarok látni, vagy mint a másiknál dolgokat keresni, vagy nézetet váltani, biztosan nem ugyanolyan lesz az eredmény, mint az alsónál. próbáltam, hogy a beállításokat lemásolom (kézzel) alulról fentre, de az eredmény ugyanaz a használhatatlan, átláthatatlan kazal.
Ha újratelepítem a 10et sem hiszem, hogy lesz erre megoldás, de tulajdonképpen nem is tudom, hogy tudnám máshogy leírni, hogy tudjatok segíteni.
Win7 fájlkezelőhöz vagyok szokva, a win10 (mind2) is classic shell-el üzemel. Nekem az új "szuper" felület valami über kín.
remélem sikerült valamit közelítenem.
@Lauda: Van, de azt nem tudom mire jó, még nem jöttem rá. de nagyon frusztrál.
Pedig nem szokott gondot jelenteni... de ez valami olyan érzést ébreszt, hogy legszívesebben vinyót kivenném, adatok miatt, majd a gépet felvinném gyöngyösön a 20 emeletes tetejére, és integetnék neki, hogy szálljon a széllel...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honda topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest