Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
Lenry
üzenetére
Nehéz lesz. de megpróbálom.

A lényeg, hogy pl ha az alsó képen megyek bármilyen mappára, ott rákattintok, és lesz egy nagyjából win 7 szerű betekintés (részletek pl) míg a felső gépen ott van egy nagy üres rész mappán belül, ott semmi nem jelenik meg, ergo felesleges, de ha pl részleteket akarok látni, vagy mint a másiknál dolgokat keresni, vagy nézetet váltani, biztosan nem ugyanolyan lesz az eredmény, mint az alsónál. próbáltam, hogy a beállításokat lemásolom (kézzel) alulról fentre, de az eredmény ugyanaz a használhatatlan, átláthatatlan kazal.
Ha újratelepítem a 10et sem hiszem, hogy lesz erre megoldás, de tulajdonképpen nem is tudom, hogy tudnám máshogy leírni, hogy tudjatok segíteni.
Win7 fájlkezelőhöz vagyok szokva, a win10 (mind2) is classic shell-el üzemel. Nekem az új "szuper" felület valami über kín.
remélem sikerült valamit közelítenem.
@Lauda: Van, de azt nem tudom mire jó, még nem jöttem rá. de nagyon frusztrál.
Pedig nem szokott gondot jelenteni... de ez valami olyan érzést ébreszt, hogy legszívesebben vinyót kivenném, adatok miatt, majd a gépet felvinném gyöngyösön a 20 emeletes tetejére, és integetnék neki, hogy szálljon a széllel...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest