Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
szabonagyur #59265 üzenetére
Udv! Es koszonom a segitseget! Az automatikus inditast hol talalom?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Win 8.1 Pro 64-bit osszes frissitessel van fent a gepemen. A kovetkezo anomaliaval kuzdok. Ha a kerpernyo kikapcsolasat "soha"-ra allitom nem tartja meg a Win a beallitast es folyton 15 percre allitja vissza magat. Lehet ezt valahogy orvosolni?
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Tournament #55130 üzenetére
Udv. Megcsinaltam amit irtal, de igy sem engedi feltelepiteni a TuneUp 2014-et. Pedig uninstallaltam es a registrybol is kitoroltem.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Tegnap volt egy update aminek következményeként az osszes ikon ami az asztalon volt eltunt. Ami meg erdekessebb, hogy feltelepitem a TuneUp 2014-et majd megnyitnam de a rendszer nem talalja a programot. Most akkor hogy is van ez!?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest