Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
Köszönöm most jött le és nem lopott, mert warezon fizettem érte. És Töki makira szeretném tenni és jövöre akkarok uj gépet venni. Amúgy northon ghost vag hdd guard aszem ez a neve 5000 ft azt másod perc alatt vissza tudod teni az oprendszert.xD Én 2 év után fogok telepíteni és tök kijöttem a gyakorlatból.xD
-
norbesz74
aktív tag
Tiszteletem enterprise vagy a ultimate vagy a pro verzió a jobb legjobb 64 bit? Köszönöm
-
norbesz74
aktív tag
Tiszteletem.
Új vagyok a win 7 témában és érdeklődnék, hogy coreduo 6550 procim van és egy win 7 64 bit gamer verziót szeretnék felteni. Ha a telepítem 10 percig gondolkozik, majd kidob sajnos. Van rá lehetőségem? Köszönöm A lényege, hogy nem tudom feltelepíteni. Első képernyő beugrik az is lassan, majd tovább lépek 10perc gondolkozik
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest