Hirdetés
Aktív témák
-
remington2
senior tag
Hali!
A Seven valamiért állandóan rágja nyugalmi állapotban a gépem lemezét. Ha netezek, vagy valamit csinálok, "csend" van, de ha otthagyom pár percre, azonnal elkezd kerregni. Visszalépnék megnézni, mi az (hogy le tudjam lőni), de mire megmozgatom az egeret (a képernyő kikapcsol 5 perc után, illetve a jelszót is meg kell adni), szóval mire visszajön, abbahagyja. Így a teljesítmény-monitoron sem látok semmit. Az indexelést már kikapcsoltam, de még mindig áll a probléma.
Mi lehet ez?
-
remington2
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ez valószínűnek hangzik.
(#6054) Morden24
Időközben nézegettem ezt a monitort, amikor elkaptam egy ilyen kerregési járatot, és úgy tűnik, mintha a fájlok között olvasna, különös tekintettel azokra, amelyeket nemrég másoltam / módosítottam. Lehet, hogy csak az automatius defrag . . .
Köszi a segítséget!
-
remington2
senior tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni: ha hibernálom a rendszerem, és újra bekapcsolom (dehibernálás
), 2-3 percen keresztül kerreg a vinyó. Ezt mindig csinálja, de néha "csak úgy" is elkezdi, időnként dvd-írás kellős közepén. Hogy mit csinálhat, fogalmam nincs, az indexelést már kikapcsoltam, valami ötletetek nincs?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), 2-3 percen keresztül kerreg a vinyó. Ezt mindig csinálja, de néha "csak úgy" is elkezdi, időnként dvd-írás kellős közepén. Hogy mit csinálhat, fogalmam nincs, az indexelést már kikapcsoltam, valami ötletetek nincs?