Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
norbiphu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
szia,
1. eredeti
2. nincs
3. csere memóriám nincs, kipróbáltam úgy hogy csak az egyik modult hagyom benne de úgyis előjött. most ráeresztek egy memtestet a ramokra hátha vmi kiderül. -
norbiphu
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
angol win7em van, angol driverrel. egyébként próbáltam már a default driverrel amit felrak a win7, annál jött elő a legritkábban a gond.
10.9-es catalysttal sűrűbben, aztán most próbáltam egy régebbit, 10.1-eset azzal még sűrűbben.egyébként nemrég váltottam i5-re, a váltás óta van ez a gond.
-
norbiphu
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
na, kipróbáltam ezt amit mondtál még a múlt hétvégén akkor kb jó is volt egész vasárnap. azóta ezt a gépet nem használtam, most viszont hazaértem bekapcsoltam és mindjárt jött egy display driver has stopped working üzenet.

egyéb ötlete vkinek?

-
norbiphu
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
inkább random, most pl csak opera futott előtérben, háttérben wmp meg foxit reader. megpróbálom a safe módot.

-
norbiphu
őstag
hello,
egy olyan gondom lenne hogy naponta 1-2-3x lefagy a kép, majd visszajön pár másodperc múlva és a tálcán felugrik egy 'display driver amd stopped responding and has successfully recovered' üzenet. mindez netezés közben jön elő, semmi komolyabb terhelést nem kap a vga.
win7 x64 professional-t használok, konfigváltás után jelentkezett először ez a gond. frissítettem a vga driverét de a probléma nem múlt el. van vkinek valami ötlete arra, hogy mi lehet a gond?köszi

-
norbiphu
őstag
sziasztok,
egy olyan gondom lenne, hogy nemrég telepített rendszeren úgy gondolta az asztal, hogy meghal. nem jelennek meg rajta az elvileg kint lévő ikonjaim, mappáim (desktop mappámból viszont elérem), a háttér és a tálca az ok. safe módban se működik.
vkinek volt már ilyen? mi lehet a gond?előre is köszi a választ
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Borderlands 4
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest