Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
FNZ
őstag
hali!
van egy GA-MA790XT-UD4P lapom amd phenom II x2@x4 550-es procim 4gb rammal.
telepítettem egy 64 bites win7 ultimate-t.problémám, hogy a wirtualbox alatt bármilyen 64 bites rendszert akarok futtatni, hibát ír ki: nem tudja engedélyezni az amd-v -t, pedig a biosban engedélyezve van a hardveres virtualizáció.
ez mitől lehet? esetleg frissíteni kellene a biost, mert f4-es verzió van rajta?
vagy ki lehet e kapcsolni a win7 az xp módját, mert azt írja, hogy valami virtualizációs dolgot már használ? -
FNZ
őstag
hali!
az alábbi problémám van:
64 bites win7 alatt feltelepítettem a virtualboxot és nem tudok több magot hozzárendelni a virtuális géphez, mert azt írja, hogy már használja valami a virtualizációt.
nem tudom mi használja, mert teszt jelleggel raktam fel egy vinyóra és office, vírusírtó, hw teszt progikon kívül nincsen más rajta.
valamit elállíthattam esetleg? bár nem igazán állítottam el semmit.kipróbáltam az ubuntu-t is és ott gond nélkül lehet állítani a magok számát a virtualboxhoz.
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Borderlands 4
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest