Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Aktív témák
-
xtmod
senior tag
megnéztem. az eredmény 2/42, tehát valószínüleg vak riasztás. igaz ott van még a .bin, és a patchupdater. megnézem azokat is. kösz a linket. hasznos kis oldal.
üdv.
egyébként van antikeylogger 64 bites win 7-re?
-
xtmod
senior tag
válasz
Rambovits
üzenetére
szia.
ha már itt vagyok. nekem is van cod2-őm, én is minden fullon szoktam vele bohóckodni, már ha van időm.

nem tom, milyen neted van, de ha abból indulunk ki, hogy az jó, akkor nem árt egy alapos defrag, és bizony van olyan progi, aminek akkor is kell lapozófájl, ha fizikaiból is egy szekérderékkal van. esetleg ellenőrizd, hogy a megfelelő meghajtó van e telepítve a v. karihoz. nem mindíg a legújabb a legjobb. esetleg előfordulhat, hogy a vga beállítások nem jók ehez a gémhez. elég régi már.üdv.
-
xtmod
senior tag
szevasztok!
remélem valaki tud segíteni. valószínüleg jártasabbak vagytok ebben a dologban.
a kérdésem a következö: milyen progival lehet keyloggert törölni 64 bites win7-ről?
amiket találtam, az vagy nem működik, vagy nem is létezik. ( a link alatti tartalom, köszönő viszonyban sincs, a linkben álló szöveggel) a lányom metin2-vel játszik, és a kis2010, keyloggert lát benne, de nem egyértelmű, hogy blokkolja-e, mivel minden indításkor mutatja. (hivatalos, a metin oldaláról letöltött fájl, amit ha ezerszer húzunk le, akkor is fertőzött.) a rendszer friss, előbb lett telepítve a kis, mint a driverek.
ha tud, valaki segítsen. előre is köszi.üdv.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest