Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
hewek
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
na kerestem kóron humen.. nincs csak megbabrált
kérdés ha én most a recovery dvdvel ujrateszem egészet akkor csak a win7et rakja fel? vagy azt az állapotot ami kezdettől rajta van... tele van minden szarral... office 2007.. laptotphoz minden lehetséges alkalmazás. adobe...
mert ha csak a win7et simán.. akkor ujratenném..
?! -
hewek
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
értem. vannak fent msndaa-s verzio. de akkor k**va mind1 h mien verziót rakok fel? lehet ultimate is? vagy csak az ami a cimkén ill gépen van.. w7 home prem 64bit?
és biztos h jo lesz a kulcsés oylan lesz mint 1 jogtiszta. csak mert kérdeztem pár helyen és senki nem tudott nekem erre biztosat mondani..
köszi -
hewek
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
találtam 1 win home premium 64bites változatot. ez jo lesz? vagy más verziot? vagy nem is tudnék másikat mert a cd kulcs ehez a tipushoz jo? és akkor aktiválni is tudom gondolom.. remélem biztos vagy válaszodba mert akkor törlöm huzzom is

még talán annyit h valami linket nemtudtok hogykell telepiteni win7et... még nem probáltam..
választ előre is köszi -
hewek
csendes tag
sziasztok!
vásároltam 1 laptopot adtak hozzá win 7 home premium 64 bites (2 particio + recovery) rendszert. bekapcsoltam minden létező kiegészítő felpakolva + még rá. újra szeretném rakni és particionálni ha lehet... kérdésem: most kaptam 1 jogtiszta szoftvert amit esetleg ezáltal a recovery particio ill adott recovery media dvd-vel tudom helyreállítani abba az állapotba ami első bekapcsolásnál fogadott? vagy pedig tudok tisztán csak a win7et ujrarakni (ami a leírás szerint csak ugy lehetséges h 2 partico fixen marad+recovery, de ekkor is visszaállítás van irva,nem pedig ujra rakni ). vagy ha most letöltök 1 win 7 home premiumot és legyalulom az egészet ujrarakom rendszert és a laptop alján lévő product key-t használom akkor ugyanigy lehet jogtiszta? vagy hogy van ez nem vágom. ja és a cimkén win 7 home premium OA van irva. ez az OA mit jelent?
segítségeteket elősre is köszi
csoki
Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- LED világítás a lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kérdés ha én most a recovery dvdvel ujrateszem egészet akkor csak a win7et rakja fel? vagy azt az állapotot ami kezdettől rajta van... tele van minden szarral... office 2007.. laptotphoz minden lehetséges alkalmazás. adobe...