Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
klayton#1
tag
Meg lehet oldani, hogy a rendszer csak hetente egyszer ellenőrizze, hogy vannak-e win updatek? A control panel beállításoknál be lehet ugyan állítani, hogy automatikus telepítés esetén csak hetente egyszer telepítsen, viszont én azt szeretném, ha csak hetente egyszer ellenőrizné, hogy van-e update és én eldönthessem, hogy akarom-e akkor épp telepíteni vagy sem (a control panelben ezt nem lehet ütemezni). Valakinek van esetleg ötlete?
-
klayton#1
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Hali, én a Partition Wizard bootolható verzióját ajánlanám. Ingyenes, egyszerű, gyors. Pont ma írtam ide én is, csak rendszerpartíció-átméretezés miatt, de biztos vagyok benne, hogy erre is alkalmas lesz [shrink + merge és sima]. Hajrá!

-
klayton#1
tag
Adott egy laptop egy viszonylag nagy merevlemezzel, viszont előre telepített Windows 7 Home verzióval jött, és az egész egy C partíción van rajta. Szeretnék külön egy 500 gigás partíciót, a beépített formázó "Shrink" funkciója viszont csak 330 gigát engedne lecsippantani. Van lehetőség arra, hogy ezt bármilyen programmal avgy tweakkel elérjem, teljes formatálás és újratelepítés nélkül? A választ előre is köszönöm!

-
klayton#1
tag
hali,
szeretnék egy dual bootos setupot megcsinalni. adott egy 160gb-s vinyo. arra gondoltam, hogy ezt 3 felé osztanám, 1 ntfs windows 7-nek, 1 ext4 linux és egy ntfs az adataimnak. a linuxnak ált 10-15 gigát szoktam adni, elég helytakarékos. azt nem tudom, a win 7-nek mekkorat kene. az asztali gepemen 100gigás win particiom van [erre mennek a programok is], de ez hatalmas, es a laptopban kisebb vinyom van ugye.. valakinek esetleg van vmi tapasztalata, hogy milyen minimális működőképes mérete van a win 7-nek? köszi
Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest