Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
Van egy másik zavaró problemám is. Raid 0ban van két 500as egytányéros WD Caviar Blue. Semmilyen progi nem tudja kiolvasni a lemez/lemezek adatait (pillanatnyi sebességük, hőmérséklet). A lapom gigabyte ma790x-ud3p, 64bites win7. Amikor tettem fel a win7et másik laphoz való driverrel látta csak a raidet, a laphoz való eredetivel seohgyan sem. (Ha valaki hasonló problémával szenved, mint én, nekem megvan a driver.)
-
-
Üdv!
Kb 1 hete az everest rendszer stabilitás proci terhelője szerint legalább 50% terhelés alatt van a procim. Az everest pontatlansága miatt nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mígnem ma észrevettem, h a feladatkezelő is 50%ról indul, de a programok 1-2% ot terhelik a procit. Illetve ma vettem észre, h van 1 fontos letölthető frissítés, de semmit nem ír róla :S
A teljesítményben (amd phenom II x2 be, radeon 4890 oc) nem vettem észre csökkenést.
Mi lehet az ok? Esetleg vírus vagy windows?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest