Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Jocy
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Szia.
Nekem is vannak ilyen bejegyzéseim.Állítólag nem hiba,nem kell vele különösebben foglalkozni.Az,hogy pontosan mi okozza egyenlőre rejtély.
Én is vakaróztam mikor megláttam ezeket,és annyit sikerült kiderítenem,hogy a gyárilag integrált telepítők miatt van.Már a Vista SP1-nél is előjöttek ilyen naplóbejegyzések. -
Jocy
aktív tag
Sziasztok!
Újra telepítettem a Wint vinyócsere miatt,és az eseménynaplóban minden indítás után egy hibát ír:Gyári,SP1-es a rendszer,azelőtt nem volt ilyen hiba,akkor még VU-ról volt frissítve.
Szerintetek mi okozhatja ezt,vagy mitől keletkezik ez a bejegyzés?
Már install után egyből jelentkezik,teljesen driver és progimentes "szűz" állapotban is. -
Jocy
aktív tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Rendben,megnézem majd,ha lesz ilyen legközelebb.Az az érdekes,hogy terhelés nélkül csinálja ezt,ma például akkor,mikor futott a képernyő kímélő.Egyszer csak újraindult......
sfdrakex: Az a poén,hogy már 1 éve semmi új nem került a gépbe,nem állítottam el semmit azóta,ez a hiba pár hete jött elő,addig semmi ilyen gond nem volt.Esetleg a 10.12-es Catalyst nem okozhatja ezt?Mintha valahol említette volna valaki,hogy miután feltette,random elszáll a gép.....
-
Jocy
aktív tag
Sziasztok.
Mostanában időnként blue screent kapok tök random módon.Miután újraindult a rendszer,az eseménynaplóban egy Kernel Power hiba található 41-es kóddal.
Mi okozhatja ezt szerintetek?
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest