Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
Panda.....
Kb. 5-6 éve mennyit szívtam vele....Te jó isten...persze azóta fejlődhettek...
Mondjuk az a csodásan csengő Memory Booster 3rd party application is lehet többet árt mint használ...aztán lehet memoriát boostol, boot időt meg növeliPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
A két Acrobat mehet is a levesbe, bár sokat nem fog segíteni rajtad.
Megjegyzem, rengeteg dolog tudja ezt befolyásolni. Pl. a Panda lehet, hogy kifejezetten lassan bootol be. De az is lehet, hogy valami drivermeghívással van a gond (általában ezek szoktak összeadódni, és sok szüttyögést okozni: nekem egy beta asus driver pl. anno vagy 10-12 másodpercet adott hozzá a bootuphoz).
Egyébként a gépbekapcsolás nem bootverseny, nem nagyobb más farka azért, mert gyorsabban indul el a gépük, mint a tiéd. Ha egyébként jól működik a masina, akkor szerintem szard le.
szerk.: Mi az a memoryboost marhaság? Na az ilyenek azok, amik általában totál feleslegesek, de legalább szarok is.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest