Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Aktív témák
-
válasz
Worker
üzenetére
Persze, akkor is jól érzi magát. Azért, mert akkor a 80 gigán csak ő van. Hogy mondjam... Ott ő van, így csak a rendszeré lesz a teljes méret. Míg ha egy másik partícióra rakod + mellete van egy adat partíció, akkor majd "lassulni" fog a rendszer, mert a fej 2 felé fog mozogni.Egyszer a rendszer partícióra, egyszer a másikra. Nem tudom, érted-e amit mondani akarok. Nekem hogy külön van, + 4 vinyó van benne, így ha netezek + másolok a másik vinyókon a rendszer nem lassul, de mikor netezek és pl a win partícióra másolok, (vagy mikor volt mellette egy másik partíció, mikor egy vinyón volt, és oda másoltam) egy dvd-ét, vagy nagyobb fájlt, akkor éreztem, hogy a böngésző sem olyan gyors, mert a fej ide-oda jár.A win haldoklott, nem igazán tudtam mit csinálni, net, zene stb. De hogy külön van, már nincs ilyen problémám. Szerintem így nagyon jól érzi magát hogy külön van.

Bocs ha zavaros, dolgozom.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Revolut
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)