- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
bobsys
üzenetére
Nem használom egyik programot sem, bevallom őszintén még nem is halottam róluk (az egyiknél fellépő hiba javításáról szóló leírásban van egy regedit bejegyzés, kerestem, de nem találtam, szóval tuti, hogy nem az lesz). Addig én is eljutottam, hogy mit jelent a 7f hiba, hogy általában hardverprobléma okozza, viszont ami érdekes ezzel a rendszerrel ugye két napja volt egy fagyás, tegnap pedig semmi, ment egész nap a gép (játék, film, torrent) és semmi nem történt. Nem értem.
Szerk.: Majdnem elfelejtettem megemlíteni, hogy a windowshoz nincs hozzányúlva, egy regedit bejegyzés sincs módosítva.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest