Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
kleinguru
üzenetére
Mármint akkor erre célzol gondolom, ami a W11-nél valóban nuku, egyelőre. Hát nem tudom, nekem W7, 8.1, 10 esetében is az alapértelmezett összevonás volt, van beállítva és egyáltalán nem hiányzik a korábbi megjelenés, ami még az XP-ben volt. Meg ugye ha megtelt a tálca, akkor pont a címkék sem nagyon látszanak, ellenben az egérmutatót ráhúzva a tálcaikonra összevont állapotban is mutatja az ablakokat, külön-külön rámutatva megjelenik az adott ablak nagy méretben, + létezik Alt + Tab és Win + Tab feladatnézet stb., szóval azt nem feltétlen mondanám, hogy annyira átláthatatlan és kezelhetetlen.

Amúgy én meg a teljes képernyős Start menüt hiányolom, már 8.X óta oda raktam ki egy csomó program és mappa ikonját, lehet szépen csoportosítani és nem a normál Start menüben kell sokat görgetni és matatni stb., a W11 Dev buildekben lévő Start menü egyelőre nem igazán tetszik...

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 magos, 32 GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX A1000, 16" , Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest