Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyíl

tag

válasz boborján2 #33791 üzenetére

Valószínűleg történt valami, nekem a laptopom tűnt el a fiókomból, de az én fiókomba nem lépett be idegen. Pár napja csináltam egy tiszta telepítést, ami simán ment, aktiválta is magát a win a fiókomhoz kapcsolt licenszel, aztán másnap amikor biztonságból ki akartam írni a bitlocker kulcsot azt vettem észre, hogy nincsen társított eszköz és emiatt nem tudtam a kulcsot sem megnézni. Szerencsére találtam egy direct link-et a kulcsokhoz az érdekes módon működik, a kulcs meg van, de a laptopom még mindig nincs benne. Jelentettem az "online ügyfélszolgálatnak" (AI), azt írta nem nálam van a hiba és 24-48 órán belül email-ben értesítenek, hogy mi történt. Több mint 48 óra elteltével kaptam is egy emailt:

"...Korábbi beszélgetésünk alapján vizsgálatunk megerősítette, hogy a hiba nem az eszköz beállításaiból ered, hanem egy átmeneti szerveroldali rendellenesség okozza, amely a Microsoft-fiók kapcsolódási és hitelesítési szolgáltatásait érinti.
    A Microsoft már elismerte a fennakadást, és mérnöki csapataik aktívan dolgoznak a teljes működés helyreállításán az érintett régiókban. A legfrissebb belső tájékoztatás szerint a probléma várhatóan 24–48 órán belül megoldódik. ..."

Ezt ma kaptam, de a laptopom még mindig nincsen a fiókomban, és már több nap is eltel a 48 órán felül...

Új hozzászólás Aktív témák