Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni picit? Most lett összepakolva egy gép ismerősöméknek, i5 14.gen asrock z790 rs pro wifi lap, samsung qvo 870 1tb, 970 evo plus 1tb. 32g ddr5, gf rtx 4060ti. Az istenért nem ismeri fel a win 11 installer a lemezeket... Frissítettem bios-t a legújabbra, alapbeállításokkal sem látta, CSM disable-n van, de próbáltam enable-re is, de úgy tudom itt már nem kell ez. secure boot enable-n van, uefi boot pen win11 installerrel. Már leszedtem a intel rapid storage tech drivert, betallózom a vdm mappát és semmi. LEszedtem mindenféle drivert már az asrock oldaláról és amit lehetett betallóztam, semmit nem eszik meg. "Hiányzik egy adattárolóhoz szükséges illesztőprogram." Ha kimegyek a telepítőből, számítógép javítása, hibaelhárítás, parancssor, diskutility-ben látszódik 2db 1TB lemez. nem vágom. VDM enable/disable szintén nem segít. Van valami ötletetek? Az a baj én egy ideje kiléptem a win világból és linuxot meg mac os-t használok így nem vágom már a win11 es dolgokat. Valakinek valami ötlet? Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest