Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz niof #1560 üzenetére

az optimalizálásom amit bemutattam nem arról szólt hogy a 10900k-s procis gépekkel ezt kell csinálni. Neked nem ment át a mondani valója? pont hogy azoknak szól akiknek nem ilyen erős a gépük, és vagy dadogásokkal, lagokkal, micro lagokkal fut a rendszerük.
    A rendszerszintű anomáliák kezelése nem egyszerű ugyebár mert rendszerszintűek.
    Erőfeszítéseink dacárasem kiszűrni nem lehet őket, sem megszüntetni, de kezelni igen.
    A Másik minden kód tartalmaz hibákat olyan nincs hogy nem. Aki kódolt valaha egy sort is az tudja ezt. És az hogy a hiba mikor üti fel a fejét csak idő kérdése.
    Másképpen mondva: programozás, építkezés, akármi.... egy 75% os minőségre viszonylag hamar el lehet jutni. egy 85% os minőséghez már 2x annyi idő kell mint az egészhez. a 90% os minőség 4x annyi időbe kerül és innen 1-esével dupplázódik is az szükséges idő tartama, de ami a lényeg, a 100% ot sohasem éred el.
    Nem kell optimalizálni az operációs rendszert?
    -De igen!
    Nem kell optimalizálni a softwarek futását?
    -De igen!
    Nem érdemes mellőzni a nem szükségszerű programok futását?
    -De Igen, mert kevesebb nem szűkségesen futó program, kevesebb hibalehetőség, simább gördülékenyebb munka.
    És ezek a tapasztalatok nem a microsoft mérnökeinek szólnak mert azok tisztában vannak ezekkel, hanem pl ezt a fórumot olvasó tapasztalatokat gyűjtő ifjoncoknak a legjobb értelemben.
    ÉS rosszúl teszem amit teszek valóban, mert ha egy magadfajta tanult embernek csak amiket leítam megfogalmaztam és megmutattam az optim részből annyi ment csak át hogy tuning ferrári meg hogyan kell 10-el menni akkor vagy nagyon hülyén csináltam ezt, vagy te nem tudtad rendesen elolvasni.
    mindegy, ezt majd az utókor eldönti.

Új hozzászólás Aktív témák