Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az optimalizálásom amit bemutattam nem arról szólt hogy a 10900k-s procis gépekkel ezt kell csinálni. Neked nem ment át a mondani valója? pont hogy azoknak szól akiknek nem ilyen erős a gépük, és vagy dadogásokkal, lagokkal, micro lagokkal fut a rendszerük.
A rendszerszintű anomáliák kezelése nem egyszerű ugyebár mert rendszerszintűek.
Erőfeszítéseink dacárasem kiszűrni nem lehet őket, sem megszüntetni, de kezelni igen.
A Másik minden kód tartalmaz hibákat olyan nincs hogy nem. Aki kódolt valaha egy sort is az tudja ezt. És az hogy a hiba mikor üti fel a fejét csak idő kérdése.
Másképpen mondva: programozás, építkezés, akármi.... egy 75% os minőségre viszonylag hamar el lehet jutni. egy 85% os minőséghez már 2x annyi idő kell mint az egészhez. a 90% os minőség 4x annyi időbe kerül és innen 1-esével dupplázódik is az szükséges idő tartama, de ami a lényeg, a 100% ot sohasem éred el.
Nem kell optimalizálni az operációs rendszert?
-De igen!
Nem kell optimalizálni a softwarek futását?
-De igen!
Nem érdemes mellőzni a nem szükségszerű programok futását?
-De Igen, mert kevesebb nem szűkségesen futó program, kevesebb hibalehetőség, simább gördülékenyebb munka.
És ezek a tapasztalatok nem a microsoft mérnökeinek szólnak mert azok tisztában vannak ezekkel, hanem pl ezt a fórumot olvasó tapasztalatokat gyűjtő ifjoncoknak a legjobb értelemben.
ÉS rosszúl teszem amit teszek valóban, mert ha egy magadfajta tanult embernek csak amiket leítam megfogalmaztam és megmutattam az optim részből annyi ment csak át hogy tuning ferrári meg hogyan kell 10-el menni akkor vagy nagyon hülyén csináltam ezt, vagy te nem tudtad rendesen elolvasni.
mindegy, ezt majd az utókor eldönti.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest