Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpotyka
tag
Persze, a szakaszos vizsgálat is szívesen fogadott, és hasznos, akik ezt-azt kipróbáltatok itt aktuálisan, s nagyon köszi neked is. Nem várható el, hogy tesztelés céljából hirtelen mindenki AutoCAD-et telepítsen, pláne olyan gépre, ami itt jelen. Ilyesmi amúgy is gyártó és fejlesztő oldalon kívánatos.
Azért zöldlámpáztam a WU két felajánlott frissítését, ami szerintem nemigen volt témába vágó, és nem is hozott módosulást. Mindenesetre perpill WU és Dell SA szerint is naprakész a rendszer. Időszerűen átpasszolhatónak ítélem az ügyet illetékesek felé, hogy innentől akkor átvehetnék a stafétabotot. A felderítés egész jól áll.
BIOS frissítés kapcsán az előzmények alapján az az újszerű számomra, hogy ez a típus és a testvér Rugged mostanában havonta 1 BIOS frissítést kap (feltűnően havi Win körül). A legutóbbi ehhez szept. 13-án jött ki, amit 16-án pakolt fel a SA, bár megnéztem, s ezt épp én kezdeményeztem, aktuális lemezkép mentés utáni alkalomból odaidőzítve. Míg a régi Latitude E5430 gépem kb. 10 év második félidejében vagy talán egész életében is kemény 1 db új BIOS-t kapott, ami nem is került fel, csak több év csúszással, nemrég, amikor a minden kipróbálás keretében ezt is megléptem. S ezt a „critical” BIOS-t úgy nem terelte fel a WU, hogy közben Win8.1-ről Win10-re váltás is történt, s az utóbbinak is bő két éve lett volna reagálni.
Itt a következő gyártói frissítéseknél direkt kivárok majd, s megsasolom, WU vagy SA jelentkezik hamarabb, de a meccset le kell fújnom köv. Win update előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest