Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aylarth
tag
Sziasztok!
én csak arra lennék kíváncsi, h. ezekkel a sokat emlegett LG 226WA/WT-vel kinek milyen a tapasztalata?
Használ ilyet v.ki? Szinte mindenütt csak a Samsung 226-osokat látom, az LG-kről teszt is alig van.
Szubjektíve inkább vennék LG-t!Van itt elégedett LG tulaj? -
kano
nagyúr
Ha mindenáron 19-est akarsz venni akkor és az LG L196WTQ-SF (vagy, ha tudsz szerezni akkor WF) monitort ajánlanám. Ez a 2 csak színben különbözik egymástól(SF-ezüstös szürke; WF-fekete).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Trak
addikt
-
Trak
addikt
Ezt is leírom ismét:
Azért nincs teszt, nincs boltokban, mert nem lehet kapni.
Egyelőre bizonytalan a dolog, nem érdemes várni, mert nem tudni mikor jöhet belőle. Szóval ha mostanában szeretnél beszerezni egy ilyen méretű monitort, akkor vegyél nyugodtan más fajtát.
Nekem van egy 226WA-SN, jó, szép, nincs vele probléma, de mivel nem lehet kapni, meg lusta vagyok, nem írok részletesen''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
kano
nagyúr
Jólvan na, én csak a kávára értettem. Igazad van Mester!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Rob_Taylor
tag
Sziasztok !
Mi a véleményetek erről a monitorról (Acer 2216WSD [link])?
- Képfrissítés sebessége
- játékra
- filmre
stb. minden tapasztalat vele kapcsolatban érdekel, kérlek írjatok. Ha a szomszéd unokatestvérének a szobatársának a harmadik ükannyának van ilyen és mondott pár szót róla akkor érdekelne mi volt azCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Mr. Tuty
csendes tag
válasz Rob_Taylor #714 üzenetére
Hm...ez engem is érdekelne!
-
BigDil
csendes tag
válasz Rob_Taylor #714 üzenetére
Én pont egy ilyen Acer 2216WSD-t használok lassan fél éve, és nyugodt szívvel tudom ajánlani nektek. Egy 3 éves 17'' LG-ről váltottam, egy pár napig egymás mellett voltak, és bizony az Acer sokkal élénkebb, élesebb képet produkált DVI és DSUB csatlakozón egyaránt. És hatalmas a képméret, a felbontás.
A 16:10 előnyeit meg azt hiszem nem kell ecsetelnem.
Lehet használni bármilyen felbontásban, persze érdemes a 16:10 arányúakat preferálni (1440x900, stb). Persze, mint minden TFT, ez is a natív felbontásában (1680x1050) adja a legélesebb, legszebb képet.
Az egyetlen baj, hogy könnyen és gyorsan megszokja az ember, aztán húzza a száját, amikor egy kisebb monitor elé kell leülnie.
Itt egy közös kép a 17'' LG-vel: [link]
[Szerkesztve] -
Rob_Taylor
tag
Szia !
Kösz a gyors választ.
Szeretnék azért még kérdezni:
- Játékra használtad-e ? Ha igen akkor mik a tapasztalatok, szellemkép, gyors, nem gyors stb.
- Film nézéskor, a fekete sugárzik-e (nemtom pontosan leírni), mi a benyomásod, mennyire jó a színhűség, kontraszt stb.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
addikt
elnézést, hogy nem olvasom végig a topic-ot, de volt szó a sungoo md 30820 vb monitorról?
20,1'' wide, auo p-mva panel ([link]), 176/176 fok, 1:1000 kontraszt, 300 cd fényerő, 8ms
elvileg jónak tűnik, plusz ráadásképpen 60k a nemvagyokhülye áruházban 5év garanciával.
a medion csinálja: [link]
megéri? nem éri meg?“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
kano
nagyúr
Melyik ''Mert hülye azért nem vagyok!'' áruházban van?
Szinte semmi nem lelhető fel róla angolul a neten.
[Szerkesztve]„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
addikt
a westendben a mediamarktban ma láttam ennyiért.
angolul én sem találtam semmit...
magassága egyáltalán nem állítható, csak a dőlésszöge.
dvi van, meg két csipogó (de minek )“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
kano
nagyúr
Hát nem tudom! Én félnék egy kicsit tőle, meg kellene kérdezni, hogy a MM milyen garit vállal rá(pixelhiba/subpixelhiba). Ha 1 pixelhiba esetén is cseréli akkor OK, ha csak az ISO Class II-t vállalja akkor...
-
kano
nagyúr
Trak, Te tudsz valamilyen DELL boltról Pesten? Egy másik fórumon említettek valami ilyesmit.
-
kano
nagyúr
Azt olvastam, hogy a DELL már csak S-IPS paneleket rak a 2007(W)FP-kbe. Hogy ez mennyire biztos azt nem tudom, majd meglátjuk ALI_G monitorja milyen lesz.
-
ALI_G
veterán
na nekem meg azt mondták, hogy S-PVA mostmár az A04, azért is kezdtem el nagyon körüljárni, hogy hogy is van ez, meg küldeni százával az e-maileket a forgalmazókhoz és én azt derítettem ki, hogy MO-n csak cseh gyártmány van, amit meg több forrásból azt hallottam, hogy a csehek S-IPS-t tesznek bele. De majd meglátjuk.
Ma szerda van, holnapra remélem itt lesz. 2-3 napot írtak, hétfőn délben rendeltem, kedden reggel jött a második visszajelző e-mail, gondolom akkor adták tovább a rendelést.
majd szólok ha megjött -
ALI_G
veterán
most kaptam SMS-t az ICSMEDIA-tól, hogy átadták a futárszolgálatnak, és holnap kiszállításra kerül
csak azért írtam le, hogyha vki rendel tőlük akkor tudja a menetet. -
kano
nagyúr
Az nagyszerű!!!!
Remélem, hogy neked van igazad és a cseh gyártmányú A04 mind S-IPS panelesek. Akkor talán az Iponnál is az van.
Az ICSMEDIA honnan hozza, a magyarországi, hivatalos DELL importőrtől?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Hol akarnád megvenni?
-
Rob_Taylor
tag
Van valahol egy TFT panel felsorolás és magyarázat, hogy miért jobb egyik a másiknál ? Mert repkednek itt a mindenféle betükombinációk de mit takarnak ?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Tealc
csendes tag
válasz Rob_Taylor #729 üzenetére
www.tftpanel.hu, de sajna Racecam fórumtárs már nem frissíti.
[Szerkesztve] -
Avicularia
veterán
nálam nincs a natívon kivűl (1680x1050) más wide felbontás,hiába raktam fel a monitor drivert is
megpróbáltam rivatunerral hozzáadni különböző wide felbontásokat,de újraindítás után sincs a választhatók között -
kano
nagyúr
válasz Avicularia #732 üzenetére
Milyen moncsid van, 2007WFP? Miért nem vitted vissza 3 napon belül?
Nagyon ritka a DELL-nél a pixelhiba. Te vagy az első akitől ilyet hallunk.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Avicularia #734 üzenetére
Akkor meg mi a baj?
De annak azért a minősége nem egyenlő a DELL 2007WFP-vel.
[Szerkesztve]„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ImI87
őstag
Hello!
Megvettem én is a Dell E228WFP monitort. Nem tudtam dönteni a sok 22 wide között, ezért szimplán a design miatt vettem Dell-t. Eddig CRT-m volt, és TFT-t csak 1-2 perc erejéig láttam. Sajnos ez a látószög dolog megdöbbentő. Kicsit arrébbgurulok a székkel és már teljesen más a kép. Ez így normális a TN-eknél? Amúgy a méret az óriási, és szép élesek a színek. Másik dolog, hogy kicsit olyan butácska ez a monitor, alig lehet állítani valamit rajta. Néztem játékokat, utánhúzás egyáltalán nem volt, pixelhiba sincs rajta. De így összességében vegyes a kép. 3 napig kicserélhetem, szerintetek érdelmes lecserélni egy ASUS MW221U-ra? Ki melyiket ajánlaná?
Köszi
ImI -
Zozzant
addikt
ajánlanátok pár nyugodt szívvel megvehető spva paneles 22''-os wide tft-t? nincs kapacitásom átrágni a hsz-okat... köszke
[Szerkesztve]https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
ALI_G
veterán
Én is remélem. Majd ma meglátom. Egyébként a sorozatszám utolsó betűjén kívül hogy tudom megállapítani a panel típusát?
Az ICSMEDIA honnan hozza, a magyarországi, hivatalos DELL importőrtől?
teljesen fogalmam sincs, mert a Dell honlapján nem is találok importőrt-->tehát vagy mindenki importőr vagy fene se tudja... teljesen nem értem azt a honlapot is. -
wwhy
veterán
Ha nem a hozzászólások alapján értékelsz valamit, akkor mire vagy kíváncsi? a vélemény nem egyenlő a hozzászólással?? csak mondjon vki vmit egy 22-esről? azt könnyen lehet, pl. én is mondhatnám, nyugodt szívvel vegyél EIZO-t ha ez neked így jó, akkor biztosan sokan fognak majd ezt-azt mndani. Ha érvekre is kíváncsi vagy, akkor hozzászólásokat kell olvasni; mert a javaslat után -feltételezem - jön majd a kérdésed, hogy OK, de miért javaslod?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
ALI_G
veterán
megjött, még ki se bontottam
A04 rev, made in czech republic.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
A jótállási jegy sérült. pf a qva
-
Rob_Taylor
tag
Sziasztok !
Tudna nekem valaki választ adni arra, hogy miért drágábbak a DVI-vel szerelt TFT monitorok, mikor a mai de már a tavalyi VGA kártyák is kivétel nélkül DVI-sek. Ugyanakkor a monitor digitális tehát a monitorban a jelet, egy Analóg/Digitál átalakító beiktatásával kell digitálissá alakítani, ami egy plussz áramkört, plussz költséget jelent egy analóg TFT-nél.
Ennek ellenére mégis olcsóbbak az analógok.
Tudja valaki a választ ?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- További aktív témák...
- GABA GL-2703QHD Gamer Monitor! 27"/2560x1440/TN/165hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest