Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szesa
senior tag
Milyert van olyan keves 1600x1200-as febontasu TFT?
Van ennek vmi hatranya a tobbivel szemben?-
-
Vortex07
tag
nemtom mi nem gyozott meg, a behardver vagy a prad ajanlasi listajan is ott szerepel. Apamnak a masik szobaban E228WFP-je van es en szereny velemenyem szerint fos a kepe [elnezeset a kifejezesert]. Alul felul baacklight bleeding, a megvilagitas nem uniform, cloud effect, es akkor meg a TN panel gyengesegeit nem is emlitettem. Lehet mindez kicsit szigoru, igy hogy egy 970P hasznalata utan elemzem, de szerintem a HP ennel mar csak jobb lehet, es a leirtak alapjan jobb is. Az allithato talp meg nagy ''bonusz''
-
Vortex07
tag
válasz mleslie #1247 üzenetére
20''-as wide kozul leginkabb a DELL 2007FPW-t tudnam ajanlani, DE:
1. panel lotto. ez annyit tesz hogy ha szerencsed van akkor kifogsz egy S-IPS panelest, ha nem akkor be kell erjed egy xVA-val [nemtom pontosan melyik]
2. az elso revizioknal borzalmas color bandingrol szamoltak be a felhasznalok, amit kesobb javitottak, kezdetben csak az alap felhasznalasi modban [tehat game, movie modban nem]
Ha kifognal ebbol egy A05-os esetleg A04-es reviziot akkor hatarozottan jol jarnal.
Mas nem TN paneles [es ajanlott] 20''-es monitor a Viewsonic VX2035WM [P-MVA panel]
de ennek utoljara mikor lattam eleg borsos ara volt.
Igen, van 22''-es monitor TV tunerrel, pl a Samsung 225MW
Amugy siman lehet mar kapni kulso TV-tunert is amennyiben csak a TV kartya a gond, ugyanis sokkal jobban jarsz ha szabadon valaszthatsz monitort, es nem azt nezed melyikben van beepitett TV-tuner.
A HD felbontas lejatszasara vonatkozo kerdesed nem tiszta. Lejatszani le tudod egy 14''-es CRT-n is, a latvany viszont elmarad [lasd feljebb amiket irtak]
Legutolso ajanlasnak pedig barmilyen meglepo is de egy LCD TV-t tudok ajanlani, amit allitolag most nagyon jo arban [119k huf] arulnak az electroworldben. LG 32LC2R, 32''-es, meg van oldva a TV tuner problemad [ezert is gondoltam arra h megemlitsem], szamitogep [kezeli nativban az 1360*768-as felbontast] konzol, DVD, barmi rakotheto, na es persze 32''... nem utolso sorban meg garantaltan nem TN paneles [en is a mult heten vettem 32''-es LCD TV-t amit most monitornak [is] hasznalok]
[Szerkesztve] -
Daert
őstag
válasz Alvin_ti4200 #1258 üzenetére
Miért?
Szerintem sokat fogyaszt,de pivot.A képe meg nem tom milyen ezeknek,most egy 17''-os Daewoom van.
Csalóka,mert nekem az üzletben a 19''wide valhogy kicsinek tűnt elsőre,azért nézegetem a 20''os wide-okat.
Azért köszi: -
S.Feri
őstag
Samsung 245B vagy Dell 2407 tft-t vegyek? Ez itt a fő kérdés jelenleg számomra. Játékra, filmre kellene.
Valakik kis segítséget tudnának nyújtani a döntéshez?De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Mauzes
addikt
válasz Vortex07 #1256 üzenetére
Ezt úgy értettem, hogy nem győzött meg annyira, hogy be merjem vállalni a pixmania-s vagy a mosonmagyaróvári rendelést. Amúgy jobbnak tűnik valóban a HP, mint a Dell, de az erős tükröződés teljesen lerontja az összképet (számomra), lehetetlen megoldanom, hogy se otthon, se a koliban nem érje fény szemből (és gondolom ezzel sokan vannak még így). Ezt a teszt képei alapján mondom, ha lenne lehetőségem megnézni személyesen, megtenném (de nincs). Az mondjuk tényleg gáz, hogy lassan az állítható magasság is ''bónusz'' lesz.
Viszont azt semmiképp ne hidd, hogy a 970P után tetszeni fog a HP képe!
Szóval amíg nem kapható Pesten is a monitor, várunk valami másra/jobbra... -
Daert
őstag
válasz Alvin_ti4200 #1262 üzenetére
Köszi!
Nem gondoltam hogy egy Viewsonic-nak rosszabb képe lehet mint LG vagy Samu-nak,+a pixelgarancia.
Köszi a választ,akkor maradok a 2 utóbbinál. -
Trs
csendes tag
Hali!
Nem tudtam hova írni! Új topic nyitás meg rosszul végződik
Tehát most van a tükröződő notebook kijelző amit mindenki szeret...
DE most van samsungéknál 960BG..
Ez ugyanolyan sz*r mint 1 notebook kijelző, vagy lehet élvezni is mert, úgy hallottam sokkal szebbek színek, nem hiába van Multifunkciós monitorban is.....
Valami okosság????Ami késik az csak közeledik...
-
Vortex07
tag
válasz Alvin_ti4200 #1263 üzenetére
Pedig a widescreen gaming forum szerint P-MVA [link]
Lehet hogy mar ennel is panel lotto lenne? -
ToxLee
őstag
Hello! Tudtok nekem ajánlani egy wide tft monitort 80-100 körül? Főleg netezek meg játszok, de néha befigyel egy kis filmezés is. Egy 20 colos mondjuk. Előre is kösz.
-
Olasza
aktív tag
A 196wtq megéri a felárat a 194wt-vel szemben? Sürgős lenne a válasz, különben a héten már nem érkezik még. Köszi a válaszokat előre is.
-
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Oyan kérdésem lenne hogy melyik monitort érdemesebb megvenni (játék & film a felhasználási terület):
19'' Syncmaster 961BW
vagy
20'' Syncmaster 206BW
és miért
Ja ami még érdekelne (merthogy a samsung honlapján nem találtam erre vonatkozó infót): mindkettő TN+film paneles???
[Szerkesztve] -
Csákk
senior tag
válasz garfield-r #1274 üzenetére
üdv, mindkető tn paneles ahogy gondoltad,és 20'' al jobban jársz márcsak a felbontás miatt is 1.8 M pixel a 206BW felé dönti a mérleget
^^
-
garfield-r
tag
Helló!
Tudtommal nincs, 20'' után 22'' jön....
1272-re: 20'' Syncmaster 206BW(1680*1050, 160°/160°, 3000:1 dinamikus kontraszt, 15-pin D-Sub, DVI-D (HDCP), 300cd/m2 fényerő, 2ms válaszidő, 16.7millió szín, TCO'03, MagicBright3, lakkfekete, Vista Premium Certified) - 65 000 HUF -
ToxLee
őstag
válasz garfield-r #1279 üzenetére
A dinamikus kontraszt elégé paraszt vakításnak tűnik.... Én is ezt néztem amúgy.
-
ToxLee
őstag
válasz garfield-r #1282 üzenetére
Csak samsung-ut veszek ,mert mindenkinek ez van a csládban. Többször is bebizonyította ,hogy érdemes volt megvenni. Nem is néztem mást, bár a dell 2007-et jónak mondják.... Tapasztalatok?
-
Daert
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki választ adni arra,hogy a Samsung 205bw is HDCP kompatibilis,vagy csak a 206bw?
Persze ha csak ezt a két monitort vesszük.
Köszi!
Apropó,a 205bw-nél a 75W fogyasztás nem durva egy kicsit???
[Szerkesztve] -
Vortex07
tag
Szerintem meg ahelyett hogy forgasd a szemed es olyan okossagokat irkalj mint ''Csak samsung-ut veszek ,mert mindenkinek ez van a csládban'' (mindezt azok utan h megkerded milyen monitort vegyel) probald inkabb ertekelni masoknak a segitseget es szemforgatas elott esetleg raguglizni a temara... (zarojelben megjegyzem, hogy meg ertelme sem volt a vérlázitó hozzaszolasodnak mert kotve hiszem hogy egyaltalan be fogod tudni szerezni mindamellett hogy az egyik legjobb opcio a 20''-21''-es kategoriaban
Ha atragtad magad ezen a 60 oldalas Gateway's FPD2185W topicon akkor esetleg meg lesz is mirol beszelgessunk [link] valamint ajanlom figyelmedbe legalabb az elso bekezdes elolvasasat: [link]
[Szerkesztve] -
-
luiazazrambo
csendes tag
Szisztok!
Szeretnék venni egy monitort, és mostanában akciózzák több helyen is a Fujitsu Siemens Computer L22W-2 -es monitorát, kb 63e ft-ért meg lehet szerezni, de nem nagyon találtam róla véleményeket. Ti tudtok róla vmit?
Vetélytársak: Samsung 225BW 73e, Samsung 226BW 75e, ACER AL2216WS 64e
De találtam egy helyet ahol kapható a Samsung 205BW 45e Ft-ért. Azon is gondolkodom hogy ezt a legutóbbit választom az ára miatt hacsak nem beszéltek rá vmelyik másikra..
Lui azz ramboMiért ment át a csirke az úton?
-
Daert
őstag
válasz luiazazrambo #1292 üzenetére
Szia!
Még nem döntöttem,de bombázhatsz privivel a cím ügyében -
Vortex07
tag
válasz garfield-r #1290 üzenetére
''Tudnál egy boltot és egy hozzávetőleges árat mondani???''
Nem, sajnos nem. Gateway forgalmazo nem is tudom ha van Europaban, a masik dolog meg hogy akarcsak a 2007FPW ez a modell is nagyon kihalofelben van.
Az egyetlen beszerzesi lehetoseg ha van ismerosod kulfoldon es megveszi/elkuldi neked vagy megveszed e-bayen.
Amugy USA-ban lattam brutalisan jo aron is: $199 -
Vortex07
tag
Az kicsit tulzas hogy a ''215TW panelja van benne'', inkabb korektebb ha azt mondjuk h Samu altal gyartott S-PVA, ugyanis a panel meg nem minden [peldanak akar a 2007FPW-t is mondhatom ahol az elso reviziok szornyu szinsavosodassal kuzkodtek [firmware hiba] vagy a 244T borzalmas input lagje amiert az elektronika felelos [remelem jol emlekszem es ez volt az a monitor amelyiknel annyi panasz volt]]
Ami azt illeti van meg 21''-es wide: HP F2105 [link] es itt [link] meg az elobbi hozzaszolasban emlitett Gatewaynel is jobbnak tartjak a kepminoseget -
-
Puma K
nagyúr
Üdv!
Szerintetek érdemes Asus TFT monitort venni? Mert sok helyen olvasom/hallom, hogy Samsung-ot értemes venni, mert jó ár és szép kép. Nekem egy Asus VW192S-on akadt meg a szemem.
Ezeket tudja 16.2 millió szín, 5ms, 330 fényerő, 800 kontraszt és 42.000Ft 3év garanciával.
kép: [link]
tulajdonságok: [link]"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest