Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripton
csendes tag
Persze a három nap élt. De pénteken vettem és vidékről utaztam NagyBudapestre...Nem szerettem volna hétfőn szabira menni, hogy visszacígeljem ha hibás.
Ha vannak atomok, és mód kinálkozik, molekulák is lesznek; és ha a molekulák nedves, meleg helyen tanyáznak, elõbb-utóbb lesz belõlük elefánt is.
-
wwhy
veterán
Ha nem a hozzászólások alapján értékelsz valamit, akkor mire vagy kíváncsi? a vélemény nem egyenlő a hozzászólással?? csak mondjon vki vmit egy 22-esről? azt könnyen lehet, pl. én is mondhatnám, nyugodt szívvel vegyél EIZO-t ha ez neked így jó, akkor biztosan sokan fognak majd ezt-azt mndani. Ha érvekre is kíváncsi vagy, akkor hozzászólásokat kell olvasni; mert a javaslat után -feltételezem - jön majd a kérdésed, hogy OK, de miért javaslod?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GABA GL-2703QHD Gamer Monitor! 27"/2560x1440/TN/165hz/1ms/Gsync-Freesync/HDR
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
- UPERFECT HS156KC 4k Portable Monitor!15,6"/IPS/3840x2160/450Nit/HDMi/Mini DP/Type-C/
- Samsung 27col ívelt monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest