Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Üdv!
Lehet, hogy félreértettem a problémádat és Te azért nem érted a válaszomat.
Úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem tudsz szabadon böngészni bentről, mert valamilyen filter nem engedélyezi bizonyos címek elérését. Ha a filter csak url-t szűr, akkor lehet megoldás az anonim proxy (anonymous proxy), mert ebben az esetben pusztán azt látják, hogy ezzel a proxy-val állsz kapcsolatban (konyhanyelven). Az anonim proxy-k alapvetően arra valók, hogy ne tudjanak azonosítani ill. hogy megvédjen a káros oldalaktól (értem alatta a nem biztonságos oldalakat).
Hogy megy ez a gyakorlatban?
Először is kell egy anonim proxy szolgáltatás, lehetőleg ingyen. Úgy emlékszem a www.orangatango.com -on regisztrálhatsz magadnak egy egyhetes ingyenes hozzáférést. Ezek után az ott megjelenő http://... kezdetű ablakba írod be a kérdéses (egyébként filterezett) url-t. Ha minden oké, akkor böngészheted azt is. A működése egyszerű, a proxy tölti le a keresett oldalt és utána Te a proxy-tól töltöd le - ezért lényegtelen, hogy az url közvetlen elérése esetleg tiltott volt, mert Te közvetlenül az anonim proxy-tól töltessz.
Az SSL nem lényeges, csak arra mondtam, hogy ha esetleg valaki át akarja nézni mit töltögetsz és honnan, akkor komoly gondban lesz SSL kapcsolat (titkosított kapcsolat) mellett.
Amint mondtam a konkrét helyzetet nem ismerem, de ha csak ez a gondod, hogy tiltva van néhány url, akkor menni fog.
JaniS
Remélem így világos és nem kell a NASA-t bevonni...
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest