Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Vettem egy HAMA-webkamerát,de az eddigi kamerákkal ellentétben nem tudom kellően hangosítani.Mindent maxra teszek,és mégis csak suttog!

Van esetleg valami *rejtett opció*amit nem vettem észre? -
degu
senior tag
Kinéztem egy Hama-tipusut.Milyen márka ez a *Hama*?
Jeleskedhet webkamerában? /Logitech nem volt a boltban,pestre menni meg többe kerül,mint a kamera,ezért görcsölök a Hamá-val/ -
degu
senior tag
Én is sokat vivtam,és vívok is, ezzel a szemét programmal,de próbálj kerülő utakat keresni!
/Gyártó honlapja,típus kuglizása,szoftwerbázis,magyar forgalmazója-oldal./
Ha végképp nem boldogulsz,akkor itt,valamelyik topikban kérjél segítséget attól,akinek esetleg hasonló cucca van! -
degu
senior tag
Rossz helyre klikkeltél!
Ez tk.egy gané *lenyúlós*progi,ami már csak fizetős ! driver-oldalakra visz el,ha akarod,ha nem.
Töröld le ezt a sz*rt,irtsd ki még az irmagját is,és kezdd előlről,de NE a szemedbe ugró *Downloadra* klikkelj,hanem keress másik helyet,ahol nem ezt a sz*rt tölteti le Veled,hanem a drivert,amit keresel!
/A driverek t.i. ingyenesek-free progik./ -
degu
senior tag
Nem is tudtam,hogy a Genius -kinai cég

/Felfedeztem a kamera talpán,hogy médinkinja./
Egyébként akartam képet csinálni a skype-adatlapomra,megnyomtam a *snapshoot* -gombot a kamerán,erre...kékhalál,és ujraindult a gép.Nagyon ugy néz ki,hogy behalt a cucc!
-
degu
senior tag
Van egy Genius FaceCam 312.A régi winXP-s oprencerrel működött rendesen,sokáig.Az oprencer ujratelepitése,és az SP3 kiegészítő felrakása után a win XP- YUV FilterDriver kamerának nézi,de nem működik.
A kamera snapshootot tud készíteni,el is menti,de a Skipe-on semmi sem működik a kameráből.Az elmentett képet sem tudja kitenni!
Megkerestem a Genius FaceCam 312-es driverét,arra meg azt irja ki a telepítéskor,hogy*a driwer/win nem ismeri fel a kamerát,és ha ennek ellenére felrakom,akkor nagy-nagy baj lesz...
Erre berágtam,és mégis felraktam,erre kiírta,hogy a cucc nem műkszik.
2 gépen is kipróbáltam,a helyzet ugyan az.
Érdekessége még a vudu-varázslatnak,hogy először még néha behozott egy képet skypeolás közben,de a partnerem nem látott engem.Én láttam Őt...azután...kakukk!
Lehet,hogy besz*rt az uj kamera a telepítéskor?
-
degu
senior tag
válasz
Forza_JUVE
üzenetére
Miert?
Valaki mar kapott valaszt a kerdesere?
-
degu
senior tag
Megneztem a webkam valasztekot az Aquaban,es volt olyan,aminek a pixelszama 0,3Mp volt,es olyan is,amelyiknek 1,3 Mp. Arban alig van kulonbseg.
Mi a jelentosege a pixelszamnak? Attol fugg a max.felbontas,vagy a kepvaltas sebessege? -
degu
senior tag
Latom,hogy itt minden oprencerhez uj webcam-ot talalnak ki a gaz gyartok!

Ajanljatok l.sz. egy mezei webcamot XP-re,amivel csak szkajponi akarok./Mikrofonom van,de az sem baj,ha a kam-on van mikrofon is/
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Robogó, kismotor
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- PH! Darts
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest