Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Anonimus008
üzenetére
Nekem is van egy kamerám, ami még XP-n működött, de W7-en már nem volt elég a telepítője, még a W7 is letöltött hozzá egy drivert. Volt, hogy sikerült telepíteni úgy, hogy volt képe, volt, hogy azt írta ki, hogy nincs kamera, volt, hogy csak feketeség. Nem tudom miért, próbáltam mindenhogy mindenféle sorrendben. Néha jó volt, néha nem. Persze, ha jól sikerült a telepítés, akkor többnyire jó volt. Szóval a driverrel próbálkozz, és a sorrenddel, hogy előbb telepítse a Win a drivert, utána meg telepíted a hozzá való programot, meg fordítva. Még olyat vettem észre, hogy egyszerre csak egy helyen tudott képet mutatni. Habár másikkal is volt olyan, hogy meghülyült egyszer, és csak feketeséget, vagy azt se mutatott. Akkor tán a gép újraindítása megoldotta. Mást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Filmvilág
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- OpenMediaVault
- Windows 11
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs