Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Van egy Trust webkamerám 17676-02.es típusú. WebCam Companion 3-al használtam egy ideig, most a 4-est használom.
Tegnap megint használtam, és azt tűnt fel, hogy a kép rendesen megy.
Értsd ez alatt azt, hogy ha elmozdulok mondjuk balra, akkor a képernyőn azonnal mutatja a változást folyékony képpel, kenődés mentesen.
Eddig pedig nem ilyen volt. Mindig volt egy válaszideje a kamerának, csodálkoztam is amikor megvettem, hogy 7000HUF ért megcsinálhatták volna már olyanra, hogy ne akadjon.
Nagyon megörültem, hogy sokkal jobb lett a kamera, de ma amikor bekapcsoltam a gépet, újra ugyan olyan lassan megy a kép.
Találkozott valaki ilyennel? MI lehet az oka? (Windows szerint legújabb drivert használja a kamera, webcompanion-ból sincsen újabb. Gépemen Win7 64 bit van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest