Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
enikoka
csendes tag
hmmm...egy kétségbeesett...számítógéphez alapjáraton értő lány kéri segítésgeteket... :
msi v601-012hu laposom van...vistával...ésésés...feltelepítettem rá a vista codec packot, hátha azért nem ismeri be a kamerám...vagyis feltelepítem a programját, aztán megnyomom a bekapcsolására szolgáló "P1" gombot, és a számítógépes kereső programom hozza be...már próbáltam ezerféleképpen feltenni a kamerát, de sehogysem indítja el...mindig a kersőt hozza be... és ha megnyitom a programját, akkor a következő üzenetet megjelenítve semmit sem enged csinálni : you have no video capture device"....tud valaki segíteni mit tegyek fel hozzá,hogy működjön, vagy mit csináljak?? mert már nagyon bosszant, hogy akárhogy próbálom, sehogysem működik... minden válaszért köszi... márha kapok 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest