Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Nem értem pontosan mi is érdekel valójában.
1. A gyári menüből szeretnél menü gomb segítségével kijutni a WinCE felületre? Mert akkor egy mortscript programmal egyszerűen megoldható. Ekkor a gyári navigációs gombot megnyomva egyből a WinCE felület jelenik meg.
2. Ha már kint (vagy bent) vagy a WinCE felületen, akkor onnan szeretnél menügombokkal programokat indítani? Mert akkor meg valamelyik SI, vagy MioPocket verziót tudom ajánlani.
-
snowdog
veterán
Nincs hozzá ROM-om. Értem úgy hogy a rom-ban levő software
Természetesen én is a programra, és nem magára a fizikai memóriára gondoltam.
Amugy tudom, hogy a Win CE-n lehet katasztrófát csinálni, ha letörlök a rendszerhez tartozó file-okat. Nem is merek hozzányúlni....
Azt bizony jól teszed, mártmint hogy nem nyúlsz hozzá!
És hogy még jobban elvegyem tőle a kedvedet, nem csak akkor lehet hazavágni, ha letörölsz egy rendszerfile-t, sőt, elég egy olyan programot telepíteni, ami tönkreteszi a megjelenítést.
És azért hozom ezt fel példának, mert én azzal tettem tönkre az N770-et. A program nevét szándékosan nem írom ide, nehogy valaki kedvet kapjon telepíteni.
-
snowdog
veterán
Túl nagy a speedcam fájl mérete.
Szerintem egyébként sincs semmi értelme az olyan nagy adathalmaznak, mert minden bokornál kiabálni fog. Jobban jársz, ha csak a fix mérőhelyeket teszed fel, és azt a géped is bírni fogja.
Azt sem tudom, hogy a win ce-be hogyan kell belépni x820-nál
Bár leírták hogyan jutsz ki a WinCE felületre, de én rendkívül nagy óvatosságra intelek. Nagyon-nagyon könnyű végzetes hibát csinálni. Csak akkor vágj bele, ha az N770 topik [link] összes hozzászólását már elolvastad. Ott majd láthatod, hogy a kezdeti nagy felbuzdulást követően hányan végeztek ROM frissítést, vagy végezték el nekik szervízben (mint nekem is).
Neked van a gépedhez való ROM-od?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest