Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEKK
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek pls,
Hogy tudom rávenni a gépet hogy a memóriakártyára másolt priom-t használja?Valami nem ok nála.
Köszi
-
szimacsek
csendes tag
-
kohalmi
csendes tag
válasz
szimacsek #8138 üzenetére
Szia! Az enyém is 64-es. 8-as van rajta kezdettő fogva, nincs vele gond. A max egyszerre tervezett úthossz kb 800 km volt eddig. Azzal jól elboldogult.
Szeretnék segítséget kérni frissítés ügyben. Nem a technikai részére gondolok, tudom hova kell tenni, csak sajnos nincsenek újak. (2009 és 2010-esek).
Ha valaki tud, kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
Üdv! -
eketomy
senior tag
válasz
Látványosságokat/nevezetességeket, épületeket kapcsold ki az felesleges ill. 10 poinál ne fusson több.
Egyébként nekem is sima x820-am van és én egy normális (nem agyonhackelt, agyonbuherált) változatot használok és nálam még soha nem írt ki ilyet, max kicsit meglassult. (nálam a látványosságok vannak kikapcsolva ill. a poik száma van limitálva) -
LuiT
aktív tag
válasz
A te x820-od csak 64 MB RAM-al rendelkezik s ezért van, hogy kifagy a gps.
A BT-s verziók 128 MB-al rendelkeznek azon simán fut.
Azt ajánlom hogy az épületeket ne kapcsold be, és nevezetességeket is lődd le, plusz kevés poi-t használj és minden csili-vilit ki kell kapcsolni, akkor talán menni fog.
Ellenkező esetben azt ajánlom, hogy inkább a 8-as verziót használd. -
szimacsek
csendes tag
Üdv uraim! Problémám a következő: pr... 2 program x820-on primán fut addig, még az épületek funkciót be nem kapcsolom.Ha igen akkor egy átlagos budapesti tervezett úton menet közben
OUT OF MEMORY ... hibával lefagy. Tapasztaltatok-e már ilyet és ha igen mi lehet a hiba oka? Tisztelettel megköszönném jótanácsotokat. -
avxtr
csendes tag
Sziasztok! A 820BT-m képernyője előbb folyton kisebb mértékben elkalibrálódott, majd rosszabbodva a dolog, odáig jutott, hogy már nem tudom elérni a beállításokat sem. Szerencsére amíg lehetett mentettem minden adatot róla. Van egy érzésem, hogy nem a hardver hibás, ezért újratelepíteném. Az a gondom, hogy a lementett adatok között nem tudom azonosítani azokat a POI-kat amiket én írogattam be. Melyik mappába és milyen kiterjesztéssel menti az i8 ezeket az adatokat? Ha már biztonságban tudnám a saját POI-kat kisérletezhetnék a gép újraélesztésével.
-
Rabidsnail
senior tag
Szép napot! Egy kis segítség kellene! A hiba a következő : A kijelző nem reagál,ezért próbáltam FW cserét eszközölni,de persze az indításnál felteszi a buta kérdést,hogy akarja-e? Akarom én,csak nem tudom leütni. Érdekes módon,amikor WinCe felülettel indítom,a képernyő minden pontja reagál az érintésre,de amint elindítok mondjuk egy explolert,ismét érzéketlenné válik a panel. Úgy hiszem,nem a képernyővel van baj! Esetleg tud valaki olyan mortscriptet szerkeszteni,ami indulásnál berúgja az YFUpdate.exe-t és egy yes utasítást is ad egyben?? Minden megoldást hálásan fogadok! Köszi!
-
Zoszi69
csendes tag
Hali!
Utóbbi időben előfordult többször, hogy az X820-om lefagyott. Értem ezalatt, hogy autóban gyújtás levesz, ekkor a tápfesz. megszűnt (szivargyújtóban ilyenkor nincs áram). A gép ezt érzékelve kiírja a szokásos szövegét, majd kikapcsol. Főkapcs. gomb megnyom, és vagy a szoftver introja jön be, vagy az utolsó térkép kép, de műholdat keres. Műholdakra lépve 10-zel kapcsolatban ennek ellenére tovább keresi őket, és áll a térképszoftver (3 betűs prim). Reset gomb, vagy jobb esetben kikapcs teljesen, és újra bekapcs. megoldja a problémát.
Mi lehet az alapprobléma?
-
Fagyi
aktív tag
Keresek *.swf játékokat hol találhatók ?
win ce alatt hogy lehet megoldani, ha pl total commmander feltegyen és induljon is, emellet egyéb win ce progik gyűjtőhelye is érdekel. Köszi. -
snowdog
veterán
Pedig nagy valószínűséggel a ROM-ban van a hiba. Ezek szerint ennél a gépnél ezzel a hibával nem foglalkoztak, és a hiba az újabb ROM-ban is benne maradt.
Ugyanis a CNS gépemnél rájöttek az okára, és éppen ezért módosították a ROM-ot. Csakhogy az meg nálam behozott egy új (hang) hibát, ami jobban zavar, mint az évenkénti egyszeri akku levétel.
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
Nem, pont arról írtam nekem ez a hiba csak akkor jön elő, ha hagyom teljesen lemerülni. Tehát pont ellenkezőleg, gondoskodni kell róla, hogy az akku mindig legyen feltöltve. A géped korából következően az is lehet, hogy az akku megy tönkre, esetleg azt kellene kicserélni.
-
-
snowdog
veterán
Igen, nekem az X920BT és a CNS Globe HD is csinálta. Szerintem ROM hiba, nálam akkor jön elő ha hagyom teljesen lemerülni, majd megpróbálom bekapcsolni. Ezt követően mivel nem indul felteszem töltőre, látom hogy tölt, de nem lehet bekapcsolni. Az egyetlen megoldás akku ki, majd egy idő múlva vissza. Hogy a kivétel és visszarakás között mennyi időnek kell eltelni az változó.
-
hz0917
tag
Sziasztok!
Két és fél éves x820bt "haldoklik". Már korábban is előfordult, hogy párnapos pihenő után
nem lehet bekapcsolni. Eleinte 1-2 órára, mostmár 1-2 napra kell az akkut kivenni és ismét
használható. Reset, gyári értékre vissza állitás, rom frissités, ezeken túlvagyok.
A szervíz tanácsot nem ad, küldjem el megnézik. Csak mire odaér (Miskolcról) újra
működik. Találkozott e valaki hasonló problémával? -
snowdog
veterán
válasz
HFMusic #8114 üzenetére
Hibaleírás: a kijelző nem érzékel, az újrakalibrálást SD kártyáról már megcsináltam, de nem jött be.
Ebben az esetben elképzelhető hogy az érintőpanel tönkrement, és azt szoftveres beavatkozással nem lehet helyrehozni. Ettől függetlenül végső próbálkozásként elvégezhetnél egy ROM frissítést. Aztán jöhet a szervíz.
-
HFMusic
csendes tag
válasz
pempellini #8115 üzenetére
Igen
-
HFMusic
csendes tag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy a gyári beállítást visszaállítsam valahogy, ha nem működik a kijelző? Sztem ez megoldaná a problémát...
Hibaleírás: a kijelző nem érzékel, az újrakalibrálást SD kártyáról már megcsináltam, de nem jött be.
Köszi!
-
pempellini
senior tag
Azt nem tudjátok véletlenül azt miért csinálja a 820-as om hogy rettentő nehezen talál műholdat sokáig keres és néha menet közben is szórakozik hogy gps vétel megszűnt,pedig előtte ott minden rendben volt.
-
fcc
aktív tag
3,5 éves akku előfordulhat, hogy haldoklik(x820)?
Eddig 2x jártam úgy, hogy nullára lemerült, és előtte pár nappal még volt benne töltés, igaz nem full-on. -
snowdog
veterán
válasz
Nagya21 #8105 üzenetére
Köszi a kísérletet. Korábban a 64 megás gépek ilyenkor memória hibával elszálltak. Ha Primo 2-vel próbáltad, akkor talán ez már kevesebb memóriát használ a tervezés során.
Megjegyzem a tervezési idő azért nem mindegy, mert ha már van tervezett útvonalad, és arról valamiért letérsz (mondjuk tankolni), vagy csak csökken a GPS jel vétel, akkor a program automatikusan újratervez. Persze autópályán ez sem nagy gond, mert az újratervezés alatt 1-2 percig olyan nagyon nem lehet eltévedni.
Meg aztán mindenkinek azt javasoltam eddig is, hogy ilyen hosszú útvonalat soha se tervezzenek egyben, hanem bontsák több részre. A program könnyebben elboldogul a rövídebb útvonalakkal.
-
Nagya21
addikt
válasz
snowdog #8103 üzenetére
HAli!!
Na megjött a ketyere, mivel "csak" németo van benne mint elérhető legmesszebb, ezért mindkét készüléken Köln-t jelöltem be.
A tervezés indítás egyszerre, kb 3/4 csikig fej fej mellet a két versenyző, aztán a 128Mb Wayteq elhúzott.
1152km a tervezési út, zöld, autópályák bejelölve, de fizetős nem.
Wayteq: 50sec
Lark(64Mb) 1p20s.
Az, hogy élesbe mikor kovályogsz egy 4 autópályás kereszteződésbe mit csinál nemtom, de szetem jól müködne.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest