- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
de én ilyet még nem hallottam, hogy a Windows könyvtárait mindenféle buhera, átírás nélkül kimásolom valahova és a win tükrözni fogja.
Teljesen igazad van. Ezért inkább kezdjük az elején, mert én is hajlamos vagyok dolgokról megfeledkezni. A duplikálás megvan, és működik. Az oda vezető útról feledkeztem meg.
Szóval még a kezdet kezdetén bizony belenyúltam a registrybe. Nem is kicsit.[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Desktop"="\\ResidentFlash\\Windows\\Desktop"
"Programs"="\\ResidentFlash\\Windows\\Programs"
"Application Data"="ResidentFlash\\Windows\\Application Data"
"StartUp"="ResidentFlash\\Windows\\StartUp"
"Favorites"="\\ResidentFlash\\Windows\\Favorites"
"Recent"="\\ResidentFlash\\Windows\\Recent"
"Fonts"="\\ResidentFlash\\Windows\\Fonts"
"Windows"="\\ResidentFlash\\Windows"
"Program Files"="ResidentFlash\\Program Files"
"My Documents"="ResidentFlash\\My Documents"No tehát ezek után működik a tükrözés. És most jön az, hogy annak ellenére, hogy ezek a registry értékek átlettek írva, az op rendszer mégis kezeli az eredeti Windows útvonalakat is, és az átírásoknak megfelelően a tükrözött könyvtárakat is.
Elnézést kérek attól, akit ezzel félrevezettem, neked pedig köszönöm a figyelmeztetést.
Rémlik hogy még valamit átírtam, de most az sem ugrik be, mindjárt megkeresem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog STRIX G18 G834JZR 18" / i9-14900HX / RTX 4080 / 64GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Amazfit Balance okosóra még 3 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8GB Green
- GAMER Alap! i7-14700K / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / B760 / 1000w Gold! BeszámítOK
- GTX 1660 6gb Super /1660/1650s/1060 Videókártyák Jótállással!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest