- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy N410-es készüléket.
Van rajta igo2006 plus, full eu-s térképpel, ha jól néztem 2007.03(?)-i frissítéssel.
Most jöttünk meg egy 4 napos túráról és összességében teljesen korrektül ment, miliméter pontosan mondta, hol kell lefordulni, ez meg az.
A-Z-ig átnéztem a beállítást, már egész jól kezelem, viszont azért még messze nem profin.
Pl beállítottam, hogy autópályára NE keressen, de azért Szlovéniában, rögtön a határ mellett már autópályán találtuk magunkat. Igen, ráadásul még fizetős is volt, reméljük csekk nem lesz, nem mentünk rajta sokat. Ez az egyik fájdalmam.
2. Ha pl Keszthelyről akarok menni Győrbe, de azt akarom, hogy Pápán át menjünk, és az útiterv, szerkesztés menü alatt hozzáadom Pápát (ugyanis más helyen nem találtam még meg, hol lehet hozzáadni várost), akkor addig nem fogadja el Pápát, míg nem adok meg neki utcanevet. Viszont én ugye Pápán ÁT akarok menni a legrövidebb úton, amit Ő találjon ki, melyik utcán kell ahhoz menni. De mindenképpen kell neki utca, ami lehet a város szélén van, amiről én nem tudok. Lehet egyszerű ám a megoldás, de átnéztem már pedig mindent.3. Mivel kaptam a készüléket kártyával, szoftverrel, ezért 2 katt és bent vagyok az igo-ban.
De szeretnék frissebb szoftvert (igo8 talán?), de inkább ami fontosabb, frisebb magyar térképet. Viszont soha nem csináltam még ilyet, sose volt gps-em, full kezdő vagyok.
A hsz-ok elején olvastam, hogy talán le kell törölni a régi szotfvert (sima del a memkártyán?), majd létrehozni egy mappát, beletenni az igo.exe-t, átnevezni, meg valami txt-ben matatni. És utána feltelepül. Talán.
Viszont biztosra mennék, szóval egy új memkarira menne az új cucc. Szerintetek az igo+térképek minden a memkarin van? A készüléken gondolom nincs helye. Szóval ha kiveszem a mostani memkarit, és az újon kezdek el matatni, de ha sehogysem jönne össze a dolog, vissza teszem a régi memkarit és a régi térképek+igo6 még működni fog?Bocsesz, de ez a gps téma nekem olyan új, mint 60 évesnek a computer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest